reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Lilla, apaszki fajna sprawa...
Graza - to masz moc wrazen... Nie ma co :/ na pewno jest ok z poziomem witaminek. Na to licze
Venus - ja od roku nie byl sama w galerii :D
Buziaki dla solenizantow :)

My bylismy na jarmarku. Jechalam na karuzeli, pilam bezalkoholowego grzanca, bylam na lyzwach i poczulam magie swiat :D

Bede tam chodzic czesciej :p

POWIEDZCIE MI PROSZE ;) jak ja poznam, ze:
A. Adas pierdzi, bo tak i juz
B. Adas pierdzi, bo mu obiadek nie pasi
C. Adas pierdzi, bo mu nie pasi cos co zjadlam?

Cholera no. Albo piardy, albo bol brzuszka i zgaduj od czego...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)

A u nas nie było mikołaja. W przyszłym roku pewnie już przyjdzie :tak: Muszę jeszcze odebrać od kolegi paczkę z pracy. Pamiętam jak się z cieszyłyśmy jak mama przynosiła z pracy torby ze słodyczami :-D

W ogóle zalatany tydzień miałam i nie miałam czasu czytać, a jak koło czwartku zaczęłam, tak dzisiaj skończyłam. Co za produkcja... A wszystkiemu winna "afera fejsbukowa". Fajnie, że forum się ożywiło.

Kum nadrabiałam głównie z powodu Twojego, a raczej Jerzyka. Super, że już coś przybrał. Ale z tą ciemieniuchą to nie kumam lekarza. Diagnozuje, że wewnętrznie, ale nic nie robić.... Tak czy siak, mam nadzieję, że małemu niebawem przejdzie.

Kornela Twoja siostra mnie powaliła na łopatki...

No to popisałam.... maruda mi znów wyje... pewnie niebawem edytuje ;-)

Makota zazdroszczę jarmarku.
Jak pierdy go bolą to coś mu nie spasowało.

Małgorzata mój Aru między rozmiarami.
Testy to z kompa dopiero.

Zuza dziś jadła marchewke z ziemniakiem bo aż się trzęsła jak jadłam zupe.
Jutro jej na parze swoje warzywa zrobię.

venus :-D

Tusiaczku - moj maz ma podobne terminy na wykonanie niektorych rzeczy w domu, te bardziej skomplikowane moga zajac nawet i pol roku ;-)
Najlepszego dla pieciamiesieczniakow :-)

makota - cholernie zazdroszcze takoego jarmarku! oh, chcialabym... bardzo!
to mi przypomnialo ze musze przywiezc swoje lyzwy, naostrzyc i posmigac, bo jakkolwiek dziwnie to zabrzmi przez dwie zimy bylam w ciazy i nie moglam jezdzic. w tym mam nadzieje ze to sie zmieni :-)

łoj matko co za noc i dzień mielismy a tu znów kolejna noc :)

dzis troche lepiej się czuję, w końcu trochu pospalam - w dzień drzemka, tatuś zajął sie bobasem.

Graza mam nadzieję, że będzie dobrze z witaminom i nie będzie żadnej krzywicy, dobrze że pocieszyłaś się tym blogiem w sprawie cycków.

Makota mój synu też strasznie pierdzi, ale chyba go nie boli... choc czasem w nocy mam wątpliwości, ja nic nie jem wzdymającego wiec nie wiem od czego

fajnie ze wasze dzieciaczki cos sie wyrywaja do jedzenia!

w nocy była rozpacz, jak od tygodnia nieprzerwanie i wcześniej się zdarzało - moim zdaniem głodny, choc lekarz się nie zgadza, postanowiłam posłuchac swego głosu. zielone kupy zniknęły, postanowiłam najpierw włączyć mleko, kaszki, potem warzywa.

dzis mamy sukces!!!!! Synuś załapał butlę! dziś dwa karmienia w dzień zastąpiliśmy butlą. nie był zachwycony ale chwycił. w południe zjadl ze 70ml, a o 17 ok 110ml. jestem wniebowzięta! dzieki temu wieczorny cyc był satysfakcjonujący...

ale testowaliśmy kilka smoczków, chwycił dopiero takie zwykłe z rosmana za 7.99 z butlą, a nie tt za 40zł :) jak będzie dobrze znosił mleko, dodam kaszke na noc.

bellina miło nam, chciałam właśnie do ciebie pisać w tygodniu, czy się spotkamy, ale ten tydzień byłam wykończona... noce ciężkie, młody strasznie płaczliwy. mam nadzieję że będzie lepiej. Lila zdrowa?? właśnie zauważyłam że cały tydzień sie nie odzywałaś. tez nie kumam lekarza ale mam nadzieje że będzie lepiej
mi w pracy powiedzieli że dopiero jak dziecko ma roczek to daja paczki! a była w tym roku taka nutella ponad kilo!!! eh.. zjadłabym...

To nie jest tak, ze piardy go bola. On jest niespokojny przed wypuszczeniem i w ogole jest awanturnikiem. Jak nie wprowadzam nic nowego, jest podobnie :/

mój tez tak ma czasem, popierdzi, pomarudzi itd, zastanawiam się czy nie dawac mu an noc jakiegos espumisanu czy coś takiego.

reklama
Do góry