reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Witam
Coś dziś wisiało w powietrzu w nocy bo mój tez nie spał. Obudził się o 4, dałam jeść, nie zasnął jak zawsze, spojrzałam na zegarek [emoji33] i odwróciłam się na drugi bok, po godzinie gadania poprosił o cycka i poszedł spać. O 7:30 obudził mnie smrodek [emoji90]

Córka dostała zestawik słodyczy i perfumy dla dzieci zara
Młodemu kupiłam ciuszki.

reklama
Tusiaczek, poprawilas mi humor.

U mnie mikolaja nie bylo. Spi. Niby jestem dorosla, ale jakos mi przykro, ze w kapciu nic nie bylo :(

Siostrzency dzis wpadna - mala napewno bedzie w euforii. Chociaz jedna, ktora mnie rozumie :D

M dostal skarpety i slodycze, ladnie zapakowane przeze mnie

A das ksiazeczke, grzechotke i smoki. Pokaze mu jak sie obudzi

Doti - perfum zara... Chyba rok nie bylam w galerii na zakupach... Juz zapomnialam, co mozna tam kupic :o

Ps. W tym roku w Gdansku stoja piekne choinki. Nie jakies drapaki i jest super jarmark. Pojde z siostrzenica i Dasiem o ile nie jest zimno :(

Dzień dobry, dospałyśmy do 9, ale oczywiście nie w łóżku tylko na macie i podłodze. Ojciec tylko dziecko ciepłym kocem okrył, mimo że uprzednio ja obie nas przykrylam kocem.

Z ciekawostek to po kłótni z teściową ona się do mnie odzywa więc chyba potrzebny jej było kilka słów prawdy.
U nas słońce które wysyłam do PL
Miłego dnia :*

Cześć
Mam nadzieję że wszystkie dzieciaki Mikołaj odwiedził :))buziaczki dla wszystkich maluszków :-*

Makota nie martw się, mnie też mikołaj nie odwiedził ale co tam,sama sobie sprawie prezent,mozezabiore starszyzne do galerii to sobie coś kupie, a co....

Hania dostała skarbanke i skarpecioszki, z racji ze zabawek mamy full

Miłego dnia,sorki ze rzadko zaglądam :-(

bry!
maz mi wlasnie kolejne okno myje w salonie - alez mi dobrze! :-)

lilla - sortery to takie wlasnie rozne ksztalty jak garnuszek na clocuszek np.

pola ja tez uwielbialam sluchac glosno muzyki w samochodzie, i do tego zawsze spiewam - ba ja sie dre spiewajac w samochodzie :-D teraz mi tego brakuje, bo Liwia prawie zawsze spi.
ja tez dostalam maly upominek od mikolaja - torcik wedlowski - uwielbiam ale chyba Mikolajowi sie zapomnoalo ze jestem na diecie :p

a dzisiaj nie pelnia ze dzici tak slabo spaly?

Witam

Aru rano wstaje a ja do niego był Mikołaj? A on mina eee? Sprawdź pod poduszką. I nagle biegnie z prezentami. Buzia ucieszona :) i oczywiście teraz cały czas się bawi :)

Idę poczytać
Edit

Ja teoretycznie dostałam gofrownice parę dni temu ;) M dostał parowar. Wczoraj zrobiłam rybę na parze mmmm :)

Makota już miałam pisać co ten twój Mikołaj zaspał ale się zreflektował widzę :)

Tusiaczek :thumbup:

Moja noc taka se. Jak zwykle do 2 się wybudzała.

Ostatnia edycja:
reklama
U nas dzisiaj cudna pogoda. Jal się rano ogarnęłam to wzięłam młodą na zakupy spożywcze. W markecie zasnęła, więc spokojnie s o spaceruje dalej. Dostałysmy wczoraj śliczne, trójkątne apaszki, cieplutkie. Obie takie same :) Ciemny fiolet w białe gwiazdki.

Załączniki

• 1417862593403.jpg
    1417862593403.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 34
Do góry