reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Lilla ogólnie nie uzywam. Po prostu dzisiaj miałam wrażenie ze się męczy i chciałam pomoc. No ale nie zadzialalo, następnym razem się nie będę spieszyć. :)

reklama
Chyba zasnął... Ale coś się niebezpieczne kręci. A ja się modlę żeby noc jeszcze trwała. Trzymam kciuki za wszystkie dzieciaczki żeby grzecznie spały i dały się rodzicom wyspać [emoji5]

Spalam 4 godz.... Wcale nie czekalsm na Mikolaja :/

Od 24 do 3 usypialam, bo mam zasade, ze noc jest do spania a nie do zabawy

Widze, ze mialyscie podobne imrezy...

Pola - nie mam sowy, ani zyrafy. Cos Das dostanie pod choinke

Chyba Michalina kupila kiedys zabawke i powiedziala, ze jezeli ma uspokoic dziecko tak jak podaja na opakowaniu, to napisze do samego prezesa :p

Jaka byla reakcja starszakow na upominki?

Ostatnia edycja:
Szymek dospał do ósmej:thumbup:
Teraz też je na śpiocha, ale wiem, że to byłby zbyt wielki dobrobyt, żeby chciał pospać jeszcze chwilę...
Oficjalnie więc mówię dzień dobry:)

Pola jak tam, udało się jeszcze przedłużyć noc?

Makota mój starszak, czyli mąż bardzo się ucieszył z prezentu, zjadł Mikołaja i powiesił nagie Panie w piwnicy:thumbup:

Dziś sobota. W planach pranie pościeli, na obiad ryba ze szpinakiem i nie wiem co jeszcze:)
Miłego dnia dla wszystkich

reklama
Dzień dobry. Udało nam się dospać, ale ja czuję się jeszcze gorzej niż trzy godziny temu... Chyba w złej fazie snu się obudziłam. Spaaaaaaać!
Ryba ze szpinakiem. Mniam

Do góry