reklama
Tusiaczek2402
Moderatorka
Kornela jak się wkręcisz to w końcu dziecko wyparzysz
To było głupie, wiem przepraszam, nie mogłam się powstrzymać
Makota, nie martw się, mogę Ci w gwarantować, że Twój syn na studniówkę nie każe się zamieść
A póki co się ciesz, bo założę się, że Ty pierwsza zatęsknisz, żeby chciał się do Ciebie przytulić
To było głupie, wiem przepraszam, nie mogłam się powstrzymać
Makota, nie martw się, mogę Ci w gwarantować, że Twój syn na studniówkę nie każe się zamieść
A póki co się ciesz, bo założę się, że Ty pierwsza zatęsknisz, żeby chciał się do Ciebie przytulić
kornela123
Fanka BB :)
Tusiaczku nie przepraszaj. Wlasnie o to chodzi, zeby sie nie wkrecic i nie oszalec na koniec. Dziewczyny jak teraz o 12 dam mu mleko to po jakiejs godzince ta marchewke nie? Bo na glodnego to mi nic pewnie nie tknie a tego bysmy nie chcieli
elifit
Moderatorka
Tusiaczek oj tu się zgadzam. Za chwilę będziesz mieć trzylatka którego idolem jest tatuś a matka mogłaby nie istnieć
makota89
Ja lubie go tulic, ale on chce byc noszony przodem do swiata.
Szkoda mi dziecka w chuscie on jest za wielki. Wiem, ze nawet 2 latki sa motane, ale nam jakos nie przypadlo to do gustu...
Fakt, niech raczkuje
Elifit - Aru na pewno uwaza, ze Ty i Zuzia jestescie najwazniejszymi kobietami na swiecie
A Das spi przy cycu
Szkoda mi dziecka w chuscie on jest za wielki. Wiem, ze nawet 2 latki sa motane, ale nam jakos nie przypadlo to do gustu...
Fakt, niech raczkuje
Elifit - Aru na pewno uwaza, ze Ty i Zuzia jestescie najwazniejszymi kobietami na swiecie
A Das spi przy cycu
Tusiaczek2402
Moderatorka
Kornela zaczynasz rozszerzanie diety? Powodzenia:thumbup:
Musisz próbować różnych opcji, dla Szymka po godzinie to za wcześnie, jest jeszcze pełen i zupełnie nie zainwestowany jedzeniem. Daje tak pół godziny przed planowaną butelką, jest wtedy głodny ale jeszcze nie wściekle głodny, jeśli wiesz o co mi chodzi
Mój strój elfa zaginął w akcji, czuję rosnące ciśnienie. Czekam jak debil na listonosza, przez co musiałam już drugi raz usypiać dziecko w domu.
Jak mnie nic nie trafi to będzie cud:banghead:
Musisz próbować różnych opcji, dla Szymka po godzinie to za wcześnie, jest jeszcze pełen i zupełnie nie zainwestowany jedzeniem. Daje tak pół godziny przed planowaną butelką, jest wtedy głodny ale jeszcze nie wściekle głodny, jeśli wiesz o co mi chodzi
Mój strój elfa zaginął w akcji, czuję rosnące ciśnienie. Czekam jak debil na listonosza, przez co musiałam już drugi raz usypiać dziecko w domu.
Jak mnie nic nie trafi to będzie cud:banghead:
kornela123
Tak, dzisiaj bedziemy probowac marchewke
Dalam mu 150 ml zamiast 180 wiec mysle, ze po godzine sprobuje))):-)
No i jestesmy po pierwszym podejsciu
Nalozylam mu 3 lyzeczki, ale zjadl gdzies 2 nie wiecej i powiem Wam, ze najpierw byl zdziwiony, potem ciagnal lyzeczke zeby mu dawac a na koniec takie miny strzelal, ze myslalam, ze nie wytrzymam. Kurcze dobrze mu szlo z tej lyeczki, nie plul, nie wywalal jezykiem tylko tak ladnie zbieral....
A dziewczyny jutro mu jeszcze podam z tego sloiczka a potem trzeba nowy kupic nie? teraz zakrecilam i wsadzilam w drzwi lodowki
Tusiaczku to zadzwon tam skad zamawialas i wyjasnij skoro dlugo nie ma....
Makota dasz rade- bedzie tylko lepiej wiec nie lam sie:-)
Dalam mu 150 ml zamiast 180 wiec mysle, ze po godzine sprobuje))):-)
No i jestesmy po pierwszym podejsciu
Nalozylam mu 3 lyzeczki, ale zjadl gdzies 2 nie wiecej i powiem Wam, ze najpierw byl zdziwiony, potem ciagnal lyzeczke zeby mu dawac a na koniec takie miny strzelal, ze myslalam, ze nie wytrzymam. Kurcze dobrze mu szlo z tej lyeczki, nie plul, nie wywalal jezykiem tylko tak ladnie zbieral....
A dziewczyny jutro mu jeszcze podam z tego sloiczka a potem trzeba nowy kupic nie? teraz zakrecilam i wsadzilam w drzwi lodowki
Tusiaczku to zadzwon tam skad zamawialas i wyjasnij skoro dlugo nie ma....
Makota dasz rade- bedzie tylko lepiej wiec nie lam sie:-)
Ostatnia edycja:
itajcie od kilku dni probuje nadrobić, ale okropnie boli mnie głowa. Już czwarty dzień mam migrenę i dostalam skierowanie na neurologię. Jak do jutra po lekach nie przejdzie to czeka mnie szpital trzymajcie proszę kciuki, bo nie wiem jak wtedy karmić małego
kornela123
Unomiel zdrowka, niech ta migrena ucieka od Ciebie.
reklama
venus27
Kornela niezła aparatka z Twojej siostry ;-) Moja też czasem przesadzała ze sterylnością...
Dziewczyny moje dziecie dostało wczoraj ok 1,5 łyżeczki jabłuszek ze słoiczka i rano łyżeczkę rozcieńczonego soczku z jabłek i bardzo bolał go brzuszek wieczorem. Dzisiaj też jest taki niespokojny i boli go brzuszek :/ Za tydzień zrobię znowu próbę. Póki co 2 dni dam mu spokój. Marchewka poszła nam nieźle. Z Mikołajem nie miałam problemu z rozszerzaniem.
Dziewczyny moje dziecie dostało wczoraj ok 1,5 łyżeczki jabłuszek ze słoiczka i rano łyżeczkę rozcieńczonego soczku z jabłek i bardzo bolał go brzuszek wieczorem. Dzisiaj też jest taki niespokojny i boli go brzuszek :/ Za tydzień zrobię znowu próbę. Póki co 2 dni dam mu spokój. Marchewka poszła nam nieźle. Z Mikołajem nie miałam problemu z rozszerzaniem.