reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Kornela zamawialam. 20zl przesyłka ale z jakości jestem b.zadowolona.

Kasiuchna u nas jest liszaj na szyjce. Mówią że uczulenie, że białko odstawic. Smarujemy alantanem plus.

To serduszko samemu się robi, była wstawiana instrukcja muszę na kompie poszukać

Przytulanka - pielucha flanelowa :)

My mujemy butelki ludwikiem odrazu. A jak się zapomni to wtedy wyparzanie.

Sokoja jak glaska to nie ale jak zostanie polizana to myje. Mój pies czysty myje się raz na tydzień :)

Nutella to czekolada a masło orzechowe to takie dziwne coś. ;)

Imprezki haha

U nas są panele maziate idealne do maskowania niedociągnięć :p

Pochwale się z egzaminu 100pkt na 100 możliwych :)

Aha ja pod warga smaruje wazeliną i tam nic nam się nie robi.

Michalina ty kujonie!

Elifit ciężko i długo się robi taką biżuterię??

Haust popieram że bez sensu komentować już to że się czegoś nie skomentowało. Ze skrajności w skrajność. Eh. Tego się obawiałam...

Ja też andrzejki na kanapie spędzam!! Mogę do was dołączyć. Posiedzimy razem ;-)

Lilla moja mama też uważa że moczenie nóg pomaga.
A gratulacje dla męża. Mój się nie da wrobić w taki spacer :-(

Doti jak mojej koleżanki dziecko tak kaszlało to się okazało że zapalenie oskrzeli ma :-(

Tusiaczku jakby ci przypadkiem było mało te 36m do sprzątania to zapraszam do mnie :p

Kornela ja smoczek myję pod samą wodą, czasem wyparzam. Butelki myję płynem.

Michalina, jaki kujon :)) gratuluje!
Lilla - niby -3 ale taki duszacy mroz
Elifit - masz czas? Moze zrobisz cos dla mojej przyjaciolki? Prace jak zwyle super

Podobno z dzieckiem mozna wychodzic do -8 lub -10 ale u nas wieje, wiec sama nie wiem...

Wyszlam dzis na 2 godz i Adas z braku cyca wypil 50 ml mm...

Ostatnia edycja:
CZeść dziewczyny na razie was nie doczytam bo czasu brak może wieczorem.

Julkę chyba rozkłada zaczęła kasłać a w czwartek powiedzieli, że płuca i oskrzela czyste. Może to przez ten katar ehhh biedna niunia. Martwię się, żeby nic poważniejszego się nie zrobiło bo katar raz mniejsz raz większy od ponad dwóch tygodni już jest. Nie wiem już co robić. Dzisiaj zaczęłam zapuszczać nasivin. Zobaczymy czy pomoże bo w nocy co jakiś czas marudzi bo źle jej oddychać a ja nie mogę jej wszystkiego odciągnąć:/
Jakieś rady?? Inhalacje może jak tak to z czego??

Z góry dziekuję i pozdrawiam wszystkie.

reklama
Sokoja impreza? Masz poczucie humoru, trzeba Ci przyznać, chyba że się liczą tańce na szmacie, to u mnie dzisiaj domówka.

Uuu Michalina szacun:D

My dzisiaj testowaliśmy spacerówkę, bo moje dziecko ma focha na gondolę i chyba narazie się przesiądziemy. Mam nadzieję, że się jeszcze z gondolą przeproszą bo to jednak zawsze cieplej:rolleyes:

Do góry