reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

No siostrę no, tak czytają bez zrozumienia a potem afery kręcą, eh baby. A Katka mi się odpisała czy chce krokieta, ale się nie obraże i sobie nie pójdę z tego powodu, ale Doti chyba chce bo pluje, a jak pluje znaczy ślinka cieknie to dostanie krokieta.
A Kasiuchna może spokojnie kalendarz za dwie dyszki dostać na Allegroszu, dla siostry Doti wiesz?
A Michalina Hobbita nie lubi i ja też nie lubię, bo ludzie różne rzeczy lubią albo ich nie lubią. Np jedni lubią kaszki a inni kaszek nie lubią. I dnia tego popłynęła kaszka z nieba i oczyściła to forum. No.

Specjalnie for Lilla, miał być post o du*ie za to jest post z du*y w ramach skrótu dzisiejszych wydarzeń.

Uuu Pola spotkana na nocnej, jak za starych dobrych czasów. To znak, że w dobrą stronę ten świat zmierza:D

reklama
Pola ja mam podobne odczucia jak Ty.
Wyścigu też nie zauważyłam, wpisy raczej o dzieciach no bo o czym? ja cały dzień siedzę w domu, ze względu na zastoje ( tak wiem robi się to nudne) jestem po prostu uwiązana, jedyna ma rozrywka to Internet (jak nam padł to myślałam że Mż zastraszę nie chciał naprawić czegoś tam) stwierdził że się uzależniłam jego sprawa. Jestem uzależniona od bb i serialu Żona idealna, był czas że od Ugotowanych i ostrego cięcia. Siłą rzeczy tylko piszę o dziecku albo kolejny odc. pt. mam zastój o ja pierniczę i co dalej????jak zacznę wychodzić do ludzi może zmienię tematy. Wy to moje jedyne okno na świat plus pogaduchy z moją koleżanką i teściową przez tel. Plus nieoceniona wiedza, jestem mamą raczkującą to moje drugie a pierwsze urodzone dziecko, jestem zielona w temacie macierzyństwa.

Za nami karmienie, idę spać kolejne 3;30 przestawiam cyce o 30 min. Poszłam spać o 20:30 mówię do Mż obudź mnie o 21 nie będę nastawiać budzika i co budzę się o 22 a pierś dynia taki problem zapamiętać jedno zdanie:(i po moim przestawianiu, znów pilnowanie:(

Katka ale męża tresujesz, ja dzisiaj wymknęłam się do sklepu już w drodze tel. od Mż że mały się obudził (krzyk w słuchawce straszny) co on ma zrobić:wściekła/y:usiąść i płakać z nim:wściekła/y:jak to co zabawić dziecko:wściekła/y:

Ja tu walczę by schudnąć a tu mnie krokietami kuszą :p
Bardzo mi się to nie podoba :p

Dzień dobry o 5 nad ranem. Jemy. Tzn... Ona je, on chrapie.
Graza - z tym chrapaniem to dopiero tresura bo jak huknę czy to z łokcia czy z pięty to on zawsze (o dziwo!) wie o co chodzi hehe nawet nie dyskutuje.

Lilla? Jak mój chrapie to mnie ku*wica bierze a ty jeszcze podwójnie to przechodzisz ;-) chybi bym oszalała :p

Doti - co.za dużo to nie jest zdrowo :-D

Dzień dobry :)

Katka skoro ona je a Ty chrapiesz to kto do nas pisał?

Lilla Szymek też ma ostatnio akcję budzenia się z krzykiem:o

Ja chce jeszcze spać:rolleyes:
Mężu wyszedł do pracy, ale mam nadzieję, że zaraz wróci, marzy mi się shopping, Rossmanning i lumpeksing :D
Miłego dni dziewczyny, chociaż mam nadzieję, że jeszcze śpicie:D

fatalna noc! a bylo dobrze tylko naczytalam sie ze u was slabo to i do mnie przylazlo :-)

tak, tak dla siostry - 3 lata starsza, mieszka w uk, jakis specjalnych zainteresowan nie ma.
wpadlam na pomysl by zrobic jej takie serce ulozone z wyrazow i zwrotow (ktoras z was to tu pokazywala ale nie pamietam kto) i odniose sie np do nas jako siostr wlasnie (bo mamy jeszcze jedba siostre) wydrukuje, wrzuce w ramke i bedzie na sciane a koszt niewielki.
nad kalendarzem to dla dziadkow sie zastanawiam, czy na swieta czy poczekac na dzien babci i dziadka :-)
Tusiu Twoj post z d.py rozweselil mnie z rana :-)

Ostatnia edycja:
Za 19zl to był aalbum w promocji, nie wiem czy jeszcze jest, na kompie później spr bo tu adresu nie pamiętam.

Doti fajny pomysł :) i stosunkowo łatwe stroje.

Kasiuchna - fajny pomysł! To serduszko bardzo ładnie wygląda.

Katka już nie raz pisałam :p :p :p studia podyplomowe menedżerskie. A film z wystąpień publicznych.

Kalendarze też na dziadka i babci zostawię. Teraz już za mało czasu zostało ;)

Jak krokiety, smaczne?

edit: FotoKsiążka za 19zł

Ostatnia edycja:
Kasiuchna te serduszka to Haust wstawiala chyba.
U nas dzien zaczal sie o 7.30. Wszystko ok tylko wczoraj chcialam malego na sile uszczesliwic i jak plul woda to zribilam mu koperek i nie diwc ze wypil 30 ml tylko to zwymiotowal i gazy go mecza. Juz nie bede gi zmuszac jak nie chce pic bo nie mam pomyslow-woda bee,koperek bee tylko mleko chce.
Dziewczyny te fotoksiazki albo kalendarze to super pomysl. Zaraz sie za czyms rozejrze.....
Tusiaczku mister grudnia-super brzmi:-)

Michalina ta fotoksiazka ze 149 na 19 zl obnizona? Zamawialyscie tam?

Ostatnia edycja:
Kasiuchna polecam się na przyszłość;)

Michalina krokiety super, ale następnym razem jak będę chciała je zrobić to przypomnijcie mi, że nie mam do wyżywienia pułku wojska.
Ale cześć zamroziłam więc nie ma tego złego.

Kornela i to jest zdrowe podejście, nie chce - nie zmuszaj, widać nie potrzebuje:)
Kornela jak przyjdzie to pokaże Wam strój Mistera Grudnia, w ogłoszeniu wyglądał fajnie, mam nadzieję, że na żywca też będzie super.

U mnie już podłogi pomyte i sernik się piecze, ot taka jestem szalona od rana. A niektóre z Was pewnie jeszcze smacznie śpią:confused: Dziś mam w planach rozwinąć się towarzysko, przyjdą sąsiedzi:eek:

reklama
o Dzień dobry,
o 6 wygonilam męża do dziecka. Jak nie. idzie do pracy to może się nią zająć. Nawet dał radę ją uglaskac do snu. Spała do 8.

Ja też oglądam Good wife. Duzo seriali ogladam.

Tusia w koncu obejrzałam Top Chefa. Nie kibicowalam temu co wygrał. Kibicowalam Pawłowi bo wydaje się miły no i z mojej ukochanej Gdyni

Napisałam cały akapit do Kasiuchny i po wyslaniu go nie było :/

nie mam siostry ale gdybym miała to ucieszyłaby się z serduszka.

Ostatnia edycja:
Do góry