.
jagódka - aż z ciekawości pogooglałam za tymi lalkami i są różne wersje. Jest nawet taka z wymiennym brzuchem - można robić mniejszy, średni i duży ciążowy, a w środku dziecko. Normalnie padłam!
To którą dostałaś? O, przepraszam, to którą córcia dostała?
venus, ja w pierwszej ciąży brałam Pregna Plus i wyniki zawsze były bardzo dobre. Teraz skończę tylko to, co już kupiłam (Aktiv Mama) i wracam do Pregna Plus. Ceny nie pamiętam, możesz poszukać w aptekach internetowych
faraway - nieciekawe masz objawy, dobrze, że skonsultowałaś dawkę, widać tyle trzeba.
Lusia, głowa do góry! Zły humor minie
Anastazi - jesteś chyba pierwszą i jedyną osobą, która cieszy się z dodatkowych kilogramów w ciąży
Uwierz mi, potem się to zmieni
la luna - ja pożyczyłam większość ciuszków po synku mojemu bratu, ale łóżeczko jest, wózek też, patrząc na listę rzeczy wyprawkowych to w sumie wielkie zakupy nie będą konieczne. Wózek mamy niebieski, ale jak się urodzi córeczka nie zamierzam go zmieniać. Może napiszę tylko do producenta z pytaniem, czy można wymienić samą tapicerkę, z tego co mgliście pamiętam, to chyba była taka opcja. Może u Ciebie też tak się uda zamiast kupować cały nowy wózek? ;-)
suselku - i tak trzymać! Pozytywne myślenie! :-)