Cze dziewczyny,
doczytałam prawie 15 stron. Mały śpi ja siedzę i tylko sprawdzam piersi czy mogę jeszcze zaczekać nie chce go budzić tak mało dzisiaj spał.
Małgorzatkar pisałaś że Zuzia nadrabia podnoszenie, ze względu na napięcie mieliście rehabilitację? Jak często chodziliście na zajęcia rehab?
Makota mój K też nie lubi odciągania, więc się męczymy. Też mu furczy w nosku pomimo że matka płuca zassysa Fridą. Makota gratki z okazji 5 miecha.
Unodmiel niesamowicie drogi ten posiew ja prywatnie płaciłam 60zł. Jak po wizycie doradcy laktacyjnego? opisz proszę.
Mamo_B dużo zdrówka dla Ciebie.
Kornela mój K też nie łapie stópek ani kolanek ale u nas to kwestia napięcia w nóżkach. Kornela jak po szczepieniu?
Mika czytam że u Ciebie piersi przestawiają się na tryb nocy i zazdroszczę moje są głuche na moje prośby. Ostatnio się na tym złapałam że gadam do piersi. Kiepsko ze mną. Mika a gaziki nasączasz wodą?
Pola ten sunen tylko wystarczył na 2.5 ładowania?
GiB gratki z okazji 5 miesiąca ale ten czas zasuwa.
S.michalina ten katar nie był przeciwwskazaniem do szczepienia.
Sokaja nie daj się, dużo zdrówka.
Agulam ze względu na moje piersi moje wyjścia na zakupy tylko w necie
Cytologię mam zrobić w lutym ale nadal okresu brak.Laktator mam z canpolu ręczny, kąpiemy K co drugi dzień. Za mną kolejny dzień depresji tzn noc z niedz/ poniedziałek. Płakałam siedząc i masując zastoje, Wkurzyłam się zrobiłam szklankę szałwi o 24 później o 3, 6 kolejną. We wtorek znów szałwię o dziwo mały ssał jak nigdy lewą pierś przez 15 min zwykle najada się w 3-5min. Zessał trochę zastój. Piję szałwię, niech laktacja trochę wyhamuję. Już miałam dzwonić do gin umówić się na wizytę po tabsy na przepalenie pokarmu ale się zawzięłam nie dam się moim cyckom. :-)więcej nie pamiętam pozdrwiam serdecznie, Wczoraj na Podkarpaciu posypało śniegiem a dzisiaj nie ma po nim śladu.