reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzień dobry
U nas biało, nie wiem czy się cieszyć czy wprost przeciwnie.

Gratuluje 5 miesięcy.

Dziś rano zapiszczalam żyrafką to kręcił głową aż ją wypatrzył i ewidentne wiedział czego szuka bo inne zabawki nie skupiały jego uwagi.

Lilla zdrówka dla Zolinki.

U nas tez bialo. Ja lubie snieg
Tusiaku pije ha bo po zwyklym.nan i gerberze byly bole brzuszka i problemy z kupa i to mleko nam polecila i rzeczywiscie wszystko sie po nim unormowalo

Ostatnia edycja:
Snieg?! Ciekawe jak nasz wozek sprawuje sie na sniegu... Czekam na jarmark bozonarodzeniowy - bedzie rozrywka :D

W gdansku snigu ni ma...

Brrr śnieg... U mnie jeszcze nie ma.
Makota, z powerbanków polecam sunen 5600 mAh. Miałam taki z opcją latarki. Ładował mój telefon do pełna 2,5 razy.

Witam

Gratki z okazji 5 miesięcy
Lilla zdrówka dla córci.

U nas Julka chyba chora będzie :(. Niby nie widać choroby po niej ale ten ketar mniejszy większy już 2 tygodnie jest. A dzisiaj zaczęła pokasływać. Zamówiłam wizytę jednak ale dopiero na czwartek wolny termin. Mam nadzieję ze chora nie będzie.

dzień dobry

Ola w przedszkolu, gil malutki i przezroczysty, a dziś balet, więc jak tylko wstała od razu przyszła, że mam jej spódnicę wyjąć dużą (o tutu chodzi), bo ona idzie na balet :p

Zuzia gil ma... inhalowałyśmy się właśnie. ja mam duży katar, ropny, zatoki mnie bolą, masakra... rozkładam się... mam nadzieję, że inhalacje pomogą

Zuzia swoją żyrafkę dostanie na Mikołajki. mam sklep niedaleko, który jest wymieniony na stronie żyrafki jako rekomendowany, więc będę miała pewność, że oryginalna. na allegro bałam się zamawiać

reklama
Dzień dobry

Makota i GiB (?) gratki 5 miesięcy, Wituś dziś kończy 4:)

U nas śniegu nie ma, ale jest biało od mgły.

Zdrówka dla biedaczków!!!

Miałam umawiać szczepienie, ale nie wiem czy nie dostane antybiotyku na te cycki i wtedy mały też coś do buzi. Ile czasu po antybiotyku trzeba odczekać?

Dziś ta impreza firmowa a mi się udało ściągnąć 10 ml. Nie wiem czemu moje cycki nie reagują. Podmieniałam dziecko na laktator to dały się oszukać na chwilę. Miałam go na kolanach, ba! nawet ssal drugiego cycka i co, nie lecialo. Pół godziny siedziałam. Ja nie wiem jak Wy to robicie

Do góry