reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dzień dobry:D

Jagódko w DD TVN Pan Pogodynka mówił o śniegu na Lubelszczyźnie, właśnie miałam Cię o to pytać:what:

Bellina zazdroszczę kina, nie byłam chyba od 1973roku:p
Nie mówiąc już o seansie z dzieckiem takich cudów to u mnie nie ma:eek:

U mnie noc jak noc, ciemno i takie tam. Poranek jak poranek, mleko, ubieranie, kawa, mleko, mata, bujaczek, dzikie tańce syna z matką, drzemka, zimna kawa.
To tak w telegraficznym skrócie.

W planach spacer, ale nie wiem co z tego będzie bo zrobiło się ciemno i pewnie zaraz będzie pompa.

W każdym razie miłego dnia dla wszystkich :D

reklama
Małgorzatkar, dzięki za linka z Tutu. Właśnie planowałam poszukać w necie czegoś łatwego.
Nie mam tylko pojęcia gdzie kupić tiul???:zawstydzona/y:

Dzień dobry.

U nas pobudka 7.30 z łóżka wyszłyśmy po 8 :) Teraz młoda drzemie ale mam jeszcze max 20 min. I na dodatek taka kupa mnie z rana przywitała, że nie wiedziałam jak się za to zabrać :)
Bellina fajnie z tym kinem ciekawe czy w uk cos takiego jest. Muszę się zorientować.
Tusiaczek u mnie pododbnie to wygląda.
Undomiel współczuję braku wody :/

Undomiel - przerypane bez wody :/
Belina - znam takie seanse. U nas sa w multikinie. Ja z tym wrzeszczunem w zyciu bym sie nie wybrala.

Na hobbita bym poszla, ale to wyprawa na 4 godz wiec slabo :((

Bylam z A u lekarza. Ma katar, ale wszystko ok. A okropnie boi sie odkurzacza. Katarek odpada :( a frida ledwo daje rade. Adas ma troche obnizony poziom zelaza :/ mam nadzieje, ze sie wyrowna. Szczepienie 30.12. Alez ten czas zapierdziela...

Dzis mam randke z okazji 10 rocznicy, a 12.12 impre firmowa, na ktora zamierzam isc...

Tyle sie dzieje na macierzynskim :-D

Aha. Wedzidelko Adas mial podcinane w 1 tyg. Im wczesniej tym lepiej - tak mowil laryngolog

Ostatnia edycja:
Hej,
Laurze nikt nawet nie sprawdzal wedzidelka. Nawet nie wiem czy ma dobrze wszystko czy nie.

Unomiel, wspolczuje braku wody:/

Mialam isc na spacer, ale mala mi usnela:/ pojde pozniej.

Makota, zazdraszczam randki. Milego wieczorku:* przede wszystkim namietnego:D

Bellina, a Tobie zazdraszczam kina:/ tez bym sie gdzie wybrala:/ w ogole jakas zazdrosnica sie zrobilam, haha:D:D
dobija mnie to siedzenie ciagle, dobrze ze ta szkola sie zacznie.
Nie wiem czy nie skroce sobie macierzynskiego, dostane swira siedzac do konca przyszlego roku:/

Makota wszystko najlepszego i miłej randki:D
Uu i jeszcze impreza, zazdroszczę do zielości:p
Ja właśnie poszukuje jakiegoś pomysłu na Sylwestra, stanę na rzęsach ale pójdziemy, w końcu to rocznica:D:thumbup:

Mamo B aż do końca przyszłego roku? Długie tam macie urlopy macierzyńskie:eek:

Mika tiul w sklepie z tkaninami kupowałam, ale słaby wybór kolorów mieli, musze jeszcze gdzieś poszukać inny kolor i dowiazac. Ola ma jasnorozowe tutu, chcę dołożyć ciemny róż lub fiolet.
Wstałam dziś przed 11, ale...po 3 przyszła Ola do nas do łóżka i wiercila się do 6... Miałam wrażenie ze specjalnie walczy ze snem. Jak w końcu zasnęła, to Zuzia na jedzenie wstała...myślałam że Ola pospi dłużej, skoro zawaliła pół nocy, ale nie, wstała normalnie przed 8. Wyszykowalam ja szybciej do przedszkola, wyrodna matka, i M ją zaprowadził, a ja do łóżka
U nas szaro, nie pada, ale tylko wisi, wiec na razie na spacer nie poszłam. Może po obiedzie pójdę, albo pojadę kupić dziewczynom ciepłe czapki

reklama
mika na firankach tiul kupisz

siedzialam z 2 h na empiku ,beda ksiazki na Mikolajki:)co prawda na razie mam w koszyku ale wieczorem dokoncze przegladanie i zamowie

u nas snieg pada z deszczem:szok:

Do góry