reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja nie spie od 7, dziś mniej budzenia, ale JUŻ DOBĘ NIE MAMY WODY. Jakaś awaria jest i naprawiaja, więc ani się wykąpać ani wody w kiblu spuścić! Przyjechał wóz z wodą i mąż przyniósł wiadro, ale więcej nie ma w co nabrać a ja z dzieckiem pod pachą nie będę litrów nosić na 4 piętro.:mad::mad::mad:

Cudna noc, wstałam nakarmić o 3 i spalismy do 6:38 :D cudnie.

Belina a to jakiś film i seans rodzinny czy taki zwykły? Szkoda że u nas nie ma zajęć typu salsa albo fitness z dzieckiem.

We Wroclawiu w multikinie Katko arkady i grunwald sa specjalne seanse. Zaczynaly sie o 12. Masz sciszony glos,lekkie swiatlo i przewijak na dole. Dzieci maja prawo plakac. To seans dla matki z dzieckiem. Nie wiem jak repertuar, ale milo jest i matka z cycem to norma.
Katka, bellina podobno kino nowe horyzonty ma jakas nowa akcje dla mam.

Dzień dobry!
Undomiel współczuję braku wody:baffled: Oby szybko naprawili to, co się zepsuło

My ostatecznie wstaliśmy o 8. Noc średnio, ale chyba lepiej niż ostatnio. Od rana pada, póki co deszcz, ale o śniegu trąbią naokoło, a ja opony letnie mam w samochodzie:sorry2:

Hej :)

Co do tego kina to tak: dzieci płakały co jakiś czas, ale mało, pacyfikowały je mamy :) moja też marudziła, to dałam cycka. Pod koniec seansu chyba cała sala spała, bo było jak na normalnym filmie. No i tak, to są seanse dla rodziców z dziećmi (z tego co na stronie piszą, to tata też może przyjść :-p). Jak dla mnie to było ciut ciszej niż normalnie, a i tylko takie boczne lampki były, więc w gruncie rzeczy było dość ciemno, ale dziecko można było dojrzeć :tak: Dodatkowo są porozkładane maty, zabawki, nawet leżaczek na dole. No i przewijak z pieluchami i chusteczkami nawet. Atmosfera fajna, no i chyba każda mama idąca z dzieckiem liczy się z tym, że dzieci tam mogą płakać.
We Wrocławiu seanse są co środę o 12 w Multikinie, a w Heliosie w Nowych Horyzontach w czwartki też chyba koło południa. Ja byłam na komedii, ale wiadomo w NH można i na coś ambitniejszego się wybrać ;-)

Undomiel współczuję awarii. Ja też niedawno miałam, ale mi A. wodę naznosił w wiaderkach i do misek przelał, więc dałam radę.

Katka Ty się nie podlizuj, tylko zbieraj te dzieciaki swoje sztuk dwie lub jedną i wpadaj na kawę ;-)

Dzieć mój miał jakiś ciężki poranek.... aż mnie cycek boli :baffled: a teraz ktoś gruby remont łazienki rozpoczął i mojej małej się to za bardzo nie podoba.... no niedobrze.

reklama
Do góry