reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

U nas też krzyku nie ma, ale pobudki co 2h owszem:/ nawet jako noworodek spał lepiej

Zdrówka dla wszystkich zdrowych i chorych, małych i dużych!!!

Elifit normalny, czyli już ok z siusiakiem czy tylko z samopoczuciem?

Jak Wasze dzieci rwą się do siadania? Z bujaczka czy z płaskiego? Mój nie zna jeszcze innej pozycji niż płaska, poza znienawidzonym fotelikiem i nie bardzo sobie wyobrażam żeby.miał się podnosić, on taki malusi:) Mamy bujaczek kołyske, ale może już mu podniosę oparcie.

A i jeszcze jedno, ostatnio na brzuszku nie chce się popierać rękami tylko na klacie o zabka pływa. Waham się czy to postęp czy cofka. Tak mu latwiej zabawki chwytać, ale głowa jest niżej.

Ostatnia edycja:
reklama
Undomiel Adaś dźwiga się do siadu z pozycji półleżącej, najchętniej jak leży na mnie -tj. głowa między cyckami:-) plecami do mnie. Wścieka się jak nie może długo usiedzieć:eek:
Poprasowałam trochę, ale niezbyt długo, bo Adaś zaczął marudzić. Na szczęście wpadła teściowa, powiedziała, że jej się nudzi i zabrała mi rzeczy A. i Klaudii. Resztę ogarnę sobie sama:tak: A dopiero wyszedł od okulisty - spoko, od 8 tam byli:baffled: Adam drzemie, mam chwilę na herbatę i ciastko owsiane.

Dzień dobry. My standardowo pobudka o 8. Jedzenie, zabawa, ok 10 godzinna drzemka, żeby o 11 znowu jeść. Teraz wybieram się do ch na małe zakupy a młoda już w wózku zasnela.

Zdrowia dla wszystkich :*

No i mamy rozwikłaną zagadkę naszych nocnych pobudek. Drugi ząbek się właśnie przebija.

Tak piszecie o ciastkach od rana że aż sama nabrałam ochoty na coś słodkiego. Dobrze że szarlotka czeka w lodówce [emoji5]

Dzien dobry!
Ale dzis fajny cieply dzien. Bylysmy juz na zakupach, na spacerze a teraz siedze na laweczce. Troche zimno w tylek:/ to moze nie jest az tak cieplo:p

Lilla, nie pisalam w nocy bo bylam mega padnieta:/

Otoz, po zmianach nasza noc wygladala tak: byla zabawa ze szczebelkami w kolysce miedzy polnoca a 1.30. w sumie polozylam sie spac o 2. Dzis z rana obudzilam ja o 9, co jej sie w ogole nie spodobalo, ale coz.. Musze ja jakos przestawic. Teraz spi..

Pola gratuluje kolejnego zabka:)

Reszte doczytam w domu, bo mi jednak tylek zmarzl://

Ja karmie na lozku w sypialni, pod plecami mam poduszke. Ewentualnie w salonie na fotelu, ale jakos mi tak nie wygodnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Apropo budzenia w nocy, dziś W przebudzał się i próbował usiąść, na boku odpychał się łokciem po czym padał na łóżko i zasypiał [emoji54]

Pola gratuluje ząbka [emoji51]

Do góry