reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Dzień dobry:D

U nas jedna pobudka o drugiej i teraz o 7 wstaliśmy, myślę nawet że gdyby mężu się tak nie tłukł wychodząc do pracy to dalej byśmy spali;)

Makota Dasiowi wyrabiasz dowód czy sobie z nowym nazwiskiem? Ja się do tego zebrać nie mogłam chyba z pół roku chodziłam ze starym:eek:

reklama
Dzień Dobry

Mam pytanko.czy musze od nowa instalować apke?bo już to robiłam a wczoraj weszłam na bb i znów jak kiedyś jest.nawet wylogowana byłam a nie wylogowywalam sie:$ dziwne nie kumam tego.

Potem was nadrobie:)

Tusiaczek - dowod dla mnie. Najgorzej ze zdjeciem :-D zawsze wychodze ladnie, ale nie lubie tego :p

Akt malzenstwa i dowod zalatwia sie w tym samym budynku, wiec zrobie sobie fotke, zostawie dasia tesciowej i zalatwimy urzad.

Jestem leniwa na tym macierzynskim...

Das smial sie na pobieraniu krwi - swiat sie konczy...

Kurka napisałam posta i go nie ma grrrr

Makota lepiej tak niż by płaczem się miał zanosic

Mamo b nie wiem co Ci napisać kochana,przecie musi to kiedyś minąć &&&&&

Kornela nie konsultowalam diety Hani z pediatrą, sama zaczęłam, robię podobnie jak gib z tym ze jeden skladnik 3/4 dni, jeśli ok to dołożę kolejny

Tusiaczku fajnie ze szybko poszło z przeprowadzka,a tak się martwilas o święta,a tu już do tego czasu ws,ystko będzie ok:)

Graza Hania jak śpi w dzień to nie kopie zbytnio nóżkami,a w nocy nie wiem bo śpię

Haust zdrówka

=--------------------------------
Hania tez ma katarek,na razie jakoś radzę sama,oby przeszedł szybko

Liczę dziś na spokojniejszy dzień,wczoraj większość dnia w rozjazdach bylam, dentysta, lekarz od depresji,potem basen z Ola a na końcu Wiki i ja.wróciłam przed 21.
Dziś mnie wszystko boli,albo od aerobiku bo nas babka wymeczyla albo od igraszek z mężem ;)

Miłego dnia

Dzień dobry, pospałyśmy do 8, o 9 butla wczorajsza a. potem cycek. Kolo 10 dziecko zasnelo na macie. Teraz zaczyna się kręcić.

Miska u nas też język coraz dalej sięga.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
Aru wstał z fochem. Jak się potem okazało boli ogo sisiak. Jutro do lekarza idziemy od razu Zuzi katar sprawdzę. Mnie też coś pęcherz boli. Urofuraginum mogę przy kp?

Miłego

reklama
Dzien dobry!
My spalysmy od 2.30 do 11.. Moze dluzej by pospala krolewna ale ja kupa obudzila, naprodukowala tyle ze az pielucha nie pomiescila <wow>

Makota, pewnie bylas mocno zdziwiona czemu Adas sie smieje zamiast plakac:D

Milego dnia!

Do góry