reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
O Lilla, to juz chodzisz na kurs? Zazdraszczam troche, fajnie tak wyjsc do ludzi.

Kornela, przypomnialas mi ze mala z rzeczy do karmienia ma tylko lyzeczke:D tez musze pomyslec o jakims fajnym zestawie.

U mnie terroryzm ciag dalszy. Tzn spi od 21.30. Od 22.30 probuje ja odlozyc czy to do lozeczka czy do nas na lozko ale jest pobudka i placz:/

O wlasnie sie chyba obudzila na dobre:/

Kurcze mamo bobasa sciskam i trzymam kciuki zeby malutka troszke pospala jednak.
Ja zamiast isc spac to siedze...rano bede jeczec.
Dziewczyby a Wasze maluszki tez sie tak rwa do siadania? Karmie go na kokanach na pollezaco a ten glowa do przodu,nigi do gory i tak trzyma ciagle a jak go nosze przodem do swiata to za nic glowy nie polozy.

Lilla fajnie, ze wyszlas do ludzi a kurs na pewno się przyda :)
Mamo b kurde wspolczuje, ja bym chyba wymiekla ale jak trzeba to wszystko się zniesie. Mimo wszystko życzę wam spokojnej nocki.

Ja juz w łóżku poczytam cos chwile i ide Lulu. Jutro ważenie julki mam nadzieje, ze dużo nie przybrała bo mi jeszcze karza dziecko odchudzac.

Dobranoc

Mam-_b - śmiać się bo oszalejesz inaczej :-p
kornela - tak samo.

ale skoro jesteśmy już przy pytaniach rozwojowych, to czy to jest normalne, że dziecko wypycha język? Nie mówię tu o delikatnym pokazywaniu języczka ale dosłownie wywalaniu całego na zewnątrz.

My dzisiaj dwie pobudki w nocy ale wstałyśmy dopiero o 6. A przez kilka dni była ciągiem cała noc :tak: ech fajne to było.

Lilla - dobrze, chodzisz na kurs :tak:

reklama
Lilla, co jak co, a prawie polroczne dziecko zapewne wie kiedy jest glodne ;)

Ja tez jestem glodna, ale mam dzis pobieranie krwi... Das rowniez. Poza tym trzeba jechac do um po akt malzenstwa. Do tego zdjecie do dowodu i zlozenie wniosku...

Nie chce mi sie...

Do góry