reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
czesc

doti ja ide na glosowanie

venus jakie mleczko dajesz?ja malo Hanie pzrepajam bo w ogole nie chce,i wode probuje i herbatki ostatnio ale maly uparciuch z niej,na mleczko sie rzuca jak szalona:-D

wspolzcuje bezsennych i placzacych nocek..

u nas zimno i mroźny wiaterek

ja jzu po kosciolku z dzieciakami,drugie danie mam juz na obiad ale mam ochote na rosolek wiec chyba gzdies na maisto wyskoczymy,zalezy od humoru Hani:rofl2:

milego dnia

Hej dziewczyny

Ja na razie tylko o sobie bo mam mało czasu. Mam problem z tym katarem Julki. To ciągnie się już z tydzień. Zazwyczaj jest po nocy i wieczorem w ciągu dnia ogólnie jest spokój. Katar jest biały gęstawy, uzywam wody morskiej do nosa, powinnam pójść z nią do lekarza?? Bo już zaczyna mnie to martwić, że tyle czasu jej nie przechodzi. Nie widać po niej, żeby jej to przeszkadzało albo źle się czuła. Temperatury też nie ma. Doradźcie coś :) Dzięki

Hej dziewczyny nadal walczę z zastojem:(

Czy zażywając lecytynę sojową w ilości 2400-3600-mg/dobę dostarczę dziecku w pokarmie fitoestrogeny? nie chce mu zaszkodzić ale walka z tymi zastojami mnie wykończy:(

Agulam a ty nie rozszerzasz jeszcze diety? Kiedy zamierzasz?
Ja na poczatku przepajalam malego,ale peduatra powiedziala,ze tylko w upaly powinnam przepajac a tak to nie trzeba poki nie zaczne rozszerzac diety wiec nie daje tym bardziej,ze maly pluje woda i nie ma problenu z kupkami.

reklama
Elifit mi pediatra powiedziala ze mm sklada sie w 90% z wody i nue ma potrzeby dopajania dodatkowo dziecka. Juz teraz sama nie wiem. Sprobuje mu dawac wode znow. Ogolnie mowila,ze kiedys to mleko sztuczne bylo gorszej jakosci i dopajanie bylo zalecane. A z drugiej strony jak maly nie ma zaparc to czemu niby trzeba? Chociazvu mnie moze by sie przydalo bo maly ma taki inrensywny zapach moczu bo mozr potrzebuje wiecej picia. Ona silnie tlumaczy ze nie ale sprobuje podawac

Do góry