Lilla My
Fanka BB :)
Ledwo napisałam ze spi to się moja Niedźwiedzica obudzila. Mimo to zrobiłam ciasto, i Gołąbki a'la ja czyli na oko wszystko robione. Teraz tylko muszę ziemniaki ugotować, które już czekają w garnku i zagescic sos pomidorowy. Młoda trochę mi pomagała w kuchni, a po karmieniu o 14.30 zalegala na macie grzechoczac i marudzac. Teraz zwinelam się z psami na spacer, a moje dziecię zasnelo.
Ja za wizytę u fizjo placilam 120zl. Byłam w ośrodku WYSPA we Wrzeszczu (Makota wie o co chodzi). Jakbyś chciała to ci w pw napiszę u kogo byłam. Mogę serdecznie polecić p. Magdę
Zola też podnosi się na piastkach, a nie plaskich rękach, ale nikt mi tu na to uwagi nie zwrócił. Normalnie to otwarte dłonie wyciąga po zabawki.
Limonko to się wyspalas Widziałaś jak moja sunia szaleje? Nie zamieniłabym się z nikim.
Ja za wizytę u fizjo placilam 120zl. Byłam w ośrodku WYSPA we Wrzeszczu (Makota wie o co chodzi). Jakbyś chciała to ci w pw napiszę u kogo byłam. Mogę serdecznie polecić p. Magdę
Zola też podnosi się na piastkach, a nie plaskich rękach, ale nikt mi tu na to uwagi nie zwrócił. Normalnie to otwarte dłonie wyciąga po zabawki.
Limonko to się wyspalas Widziałaś jak moja sunia szaleje? Nie zamieniłabym się z nikim.