reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Kasiuchna byłaś prywatnie czy na NFZ u fizjo? Bo my mamy skierowanie na 5 rehabilitacji, a w medicover zostało nam 2 bezpłatne i robie rozeznanie w cenach :-)
Gosia teraz to i ja się śmieje z wypadku dziewczyn, ale w nocy jakiś nie było mi do śmiechu...
Byliśmy na basenie, zdjęcia były, Zuzia nurkowala pięknie

reklama
Lilla Julka ma tak krótkie drzemki w ciągu dnia, że czy napiszę czy nie i tak sie za chwilę obudzi :). Ale żeby nie dosięgnęła mnie klątwa to nie pisze o nocach:)
Kasiuchna a jak ją podnosiliście, że okazało się , że źle ?? Ja cały czas się zastanawiam czy dobrze nosimy Julkę.

Dzisiaj w planach dłuższe buszowanie po internecie mam :) Mąż rano wstaję także się wyśpię. Potem 3 nocki moje także muszę korzystać :) Julcia ogólnie dzisiaj była super, bardzo radosna chętna do zabawy. Normalnie aż się chce bawić z takim uśmiechniętym bąblem a nie taką marudą :)

Spokojnej nocki :)

Dzien dobry!
U nas pierwsze karmienie od 23ej.
Lilla, mnie wychodzilo dwa nocne karmienia a i tak mnie nie uchronilo to od @:( takze zycze Ci jak najwiecej dni bez tej cholernej @@@ :/

Brzuch mnie boli caly czas i za przeproszeniem leci ze mnie jak z kranu:/ kiedy to sie wszystko unormuje, przeciez to juz druga @ po porodzie:/ przed ciaza nie mialam az tak bolesnych, a teraz po prostu sie zwijam z bolu!

Ide dalej spac!

Dobranoc.

I milego dnia:D

Hej porannie:)

Hania przespala od 19.30 do 6.30:))ale fajnie:)

Leżę jeszcze w łóżku a mąż szykuje synka do szkoly,kawkę juz wypiłam bo mąż przyniósł do łóżka:))

Mamo b ja juz miałam 3 @ i może nie są bardzo bolesne ale też leci ze mnie jak z kranu :/

Małgorzata moja siostra płaci 50 zł za godzinę u fizjo,ale to małe miasto wiec ceny pewnie niższe.fajnie ze Zuzia juz nurk
Kuje:)

Katka kilka razy pójdziesz na sile i bóle przejdą.ja chodzę na aerobic,2razy byłam na aqua aerobic i jeden raz na normalnym i jakoś nic mnie nie bolało tzn troszkę tylko i tak się zastanawiam czemu:-S

Miłego dnia:-)
Postanowiłam dziś nic nie robić, ale mi z tym fajnie:)

reklama
dzien dobry

szok! moje dziecko nie wstalo o 5 tylko o 6:30 i bylismy z M niepocieszeni bo nie mógł sie z nia przed praca pobawic i nie wypilismy razem kawy :-D eff nie dogodzisz nam :-D ale za to sie wyspalam.
GiB - ja stawiam ze sokoji chodziło o śląską kartę zdrowia a nie ekuz - ale dzieki za info bo nie wiedzialam ze mozna przez neta!!! :tak:

jutro jade firme odwiedzic... w końcu. :tak:

kasiuchna - napisz cos wiecej o tym noszeniu albo wrzuc nawet fotki! jak mozesz :tak:

Do góry