reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Hej
Skasowało mi wcześniej posta i się poddałam :(

Lilla moja też zaciesza na widok taty. A na brata to aż pisk :) fajnie twój mąż ci powiedział. Miód na serce dla kobiety :)
Sokoja gdzie ty się wybierasz?
Mamo_bobasa trzymam kciuki żeby wyszło z tym lokalem. My robiliśmy w mieszkaniu na 12 osób plus kilkoro dzieci i daliśmy rade.
Kornela różnych firm. Różnica to jest ale w tym czy łatwo czy trudno się otwiera.
Angelika dobrze że po ale diagnozy nie ma?

U mnie wreszcie towarzystwo padło. Ogółem dzień jak co dzień. Zuzia marudzi i katarzy. Aru z kataru wychodzi.

Kornela - Adas je co 2-3 godz w nocy. Najpierw mialam twist off, teraz mam vit D w kropelkach.jak ubierzesz choinke bedzie ladniejsza ;)

Ostatnia edycja:
mamo b, wspolczuje problemow z sala, mam nadzieje ze jednak sie jakos dogadacie.

sokoja podpowiesz cos o tej karcie nfz? na swieta wybieramy sie do uk, i wlasnie rozmyslam o niej.

kornela moja jak zasypia okolo 20.30 - 21.00 to czasem budzi sie dopiero o 6.

o wit d czytalam ostatnio ze lepsze te co maja olej ze slonecznika czy cos tam zamiast jakiegos innego. ale nie przykladam do tego zbyt duzej uwagi.

my dzis bylysmy na spotkaniu z fizjoterapeuta ze wzgledu na wykrzywianie sie Oliwii i doszlam do wniosku ze to my jej troche krzywde robilismy, bo jest szczupla a dluga i przez to ze zle ja podnosilismy i trzymalismy na rekach to ma nieprawidlowa postawe :-( teraz fizjo pokazala co i jak i mam nadzieje ze to wystarczy.

Ostatnia edycja:
GiB - dzieki.
strona to ekuz? (od czego ten skrot?) dla siebie tez moge taka karte?
i rozumiem ze z karta to w ue bez problemu beda nas leczyc? a jesli byn karty nie miala to co?

Jak nie masz karty to plaxisz za wszystko. Eurppejska karta ubezpieczenia zdrowotnego. Mozesz tez wykupic prywatne ubezpoeczenie zdrowptne na tem czas. Multum kest tegp. Ekuz bezplatne. Dla siebie tez mozesz. Kazdy kto odprowadza skladki na zus.

reklama
Sokoja pojechaliśmy dziś z dokumentami za 2012 rok a okazało się ze od listopada trzeba za 2013 rok wiec wypełniałam podanie na miejscu.(myślałam że to zależy od daty ur dziecka a nie od daty składania podania)ale i tak musze dowieźć ksero aktów urodzenia starszych dzieci

Elifit u nas tez uśmiechy do tatusia i brata,tylko któregoś usłyszy to od razu rozgląda się i chichrze:)

Padnięta jestem, czemu ja jeszcze nie spie:-S
Branoc :)

Do góry