reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzień dobry :)
Chrzciny się udały, drugi ząbek już na wierzchu.

Z zabawkami nie pomogę- sama nie mam pomysłów.

CzWam tez w aplikacji w prawie każdym poście obcina kilka ostatnich słów i trzeba przytrzymać post zeby wyświetlił się taki powiekszony i w całości?

Dziwn dobry!
Brzuch mnie boli:( dostalam @!! Wrrrr..

Doti, mnie kiedys nie wyswietlaly sie wszystkie posty. Najlepiej usun appke i jeszcze raz ja sciagnij, mnie pomoglo.
I gratuluje zabka drugiego:D
Kiedys pisalam, ze maja nam kuchnie przyjsc robic. I se wymyslili.... 27-28grudzien w weekend, bo chca to przed koncem roku zrobic.. A od kiedy to szwedzi pracuja w niedziele:p Taaa juz bo im sie zgodze, 28 mamy chrzciny, pelno ludzi w mieszkaniu a oni beda latac mi po kuchni. Pfff!

Nie pamietam co jeszcze:/ glowa mnie napieprza.. Bo boli to za lagodne slowo:/

Milego dnia!

Dzień dobry

Doti w aplikacji widać całe posty.

Mały uspany na drzemkę. Dziękuję za pomysł chodzenia po schodach w bloku. Undomiel? Chyba Tobie;)

Mężu pojechał zrobić sobie tatuaż, tj prezent na imieniny, dziecko śpi, kot śpi, a ja co mam robić? Chyba drugą kawkę strzelę:D

Miłego dnia dla wszystkich:D

Tusiaczku przypomniałas mi ze jeszcze kawki nie piłam ale normalnie nie mam kiedy:$
,4 dzieciaków z rana 'ogarnelam',szarlotka sypana upieczona(zobaczymy potem czy wyszła),dzieciaki na dworku,ja odkurzylam na szybko i zmykam do dzieciaków:)

Mamo b współczuję @.ale sobie fachowcy wymyślili,nie ma co:-o

Doti gratki za zebolka :)

A to moje rogaliki:) DSC_0315.jpg

Załączniki

• DSC_0315.jpg
    DSC_0315.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 48
Mamo B współczuję @ u mnnie zawitała już na dobre. Już drugi raz była, mniej bolesne ale za to masakrycznie długie 8-9 dni :/

Julka drugą drzemkę ma. Ile wasze dzieci śpią w ciągu dnia?? Julka ma 4 drzemki tyle, że krótkie, rzadko zdarzy się że śpi godzinę.

Wcześniej pisałam, że mam dobry dzień, cofam to już mi się nic nie chce:/:/

Co do zabawek to ja właśnie chce kupić tą żyrafkę. Tu w uk też furorę robi, ponoć dzieci się tym super bawią i znam tą opinię nie tylko z neta. Zółwik też fajna sprawa, też o tym myślę ale to może jak jula będzie starsza.

Makota ja też zastanawiam się nad zmianą maty bo dostała niby taką wypasioną, która gra i świeci ale w ogóle jej to nie interesuje:/

Lilla i Pola chyba, albo tusiaczek :D wy macie jakieś fajne maty możecie jakimś linkiem zarzucić??

Witajcie
GiB też mamy tego żółwia. Twilight turtle się nazywa. Wyświetla konstelacje gwiazd.

Doti gratulacje ząbka drugiego.

Agulam podeślij rogalika a ja ci torta wyślę. Swoją drogą co dzień jest lepszy :)

Limonka ja ja będę mieć mate fp z pianinkiem. Ale pierwsza to samoróbka więc nie wydawałam wcześniej kasy na mate

reklama
Do góry