reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
będę tak siedzieć do jutra chyba z cyckiem na wierzchu. Na leżąco jeść nie chce tylko marudzi lub się śmieje i marudzi. Jak siedzę to mnie krzyż napierdziela, ale przynajmniej cisza jest. Nie śpię od 4 :(
Może to od witaminy D podanej wieczorem?

Na dodatek mam zatkane ucho.

Lilly oby minęło:)jak u was sprawa z ząbkami?

Witam,my juz na nogach od godzinki,kawka wypita,Hania bawi się na macie,teraz ja musze się 'ogarnac':)

Szarlotka pyszna,jeszczecraz dzięki,wszystkim smakowala.nie zajrzałam juz do was wieczorkiem bo byłam padnięta.

Tomek pojechał po świeże pieczywo żeby synuś miał do szkoly.

Edit .dziewczyny rogaliki zostały jeszcze wiec zapraszam na kawkę:)

My mamy 3 maty i wszystkie są ok,Hania je lubi,najmniej fajna ta prostokątna z fp bo za mala

Limonka Hania tez ma kilka drzemek po parę minut,na spacerku śpi dłużej

Sokoja dasz rade z posprzątalam:))

Milego

Ostatnia edycja:
Dzien dobry.

Lilla, ja nie spalam dzis do 3ej!

Co juz myslalam, ze usnela i odkladalam ja do siebie to placz, no to zaczelam odkladac ja do nas do lozka, e tam! Tylko cycek i juz.. Probowalam dawac na lezaco, nie! Musi byc tak jak ona chce. Teraz wstala na pierwsze karmienie od 3ej.

Ide dalej spac, jestem padnieta:(
A brzuch przez ta @ mnie tak boli, ze to jakas masakra. Nigdy az takich boli miesiaczkowyh nie mialam:/

Milego dnia!

reklama
Łączę się w bólu z tymi nieśpiącymi! U mnie to już w sumie norma. Spałam dziś 2h. Sama nie wiem, czy w takim wypadku nie wolałabym, żeby i moja córa nie spała. Miałabym przynajmniej co robić a tak to człowiek się tylko denerwuje że nie może zasnąć. Oby dzień był lepszy niż noc Lilla i Mamo bobasa :) Oprócz skoków rozwojowych i zębów można zawsze zwalić na przesilenie jesienne;)

Do góry