reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzięki Małgośka. To my też pół godziny jesteśmy. Dzisiaj za piłką pływałyśmy. Fajnie było.

Poza tym jestem wrakiem. człowieka. Tak mnie krzyż boli że nie mogę się normalnie podnieść, wyprostowac. Kaleka :(

Ja (jak ostatnio standardowo) na chwilę, nawet Was nie doczytałam, bo jakiś szalony dzień miałam. Byliśmy na tej kawce parapetówkowej, posiedzieliśmy 2 godzinki. Adaś był spokojny, córeczka (1rok) znajomych aż się do niego trzęsła, nie bardzo wiedziała co z nim robić (najprędzej palec w oko itp:-D więc trzymaliśmy ich na dystans). Adaś reagował na jej piski zdziwieniem i raz się na początku popłakał jak się wystraszył, ale ogólnie było ok. Rano musiałam wyskoczyć po prezent dla Kalinki i jej rodziców. Ledwo coś ogarnęłam w domu, to już do nich musieliśmy jechać, po powrocie długie karmienie, pościerałam kurze i już kąpać trzeba było. Jutro wpadają moi rodzice na kawę, upiekę czeko muffinki i szarlotkę sypaną (chcę sprawdzić czy już przejdzie u Adaśka). Mam nadzieję, że u Was dzień ok Idę do kuchni działać;-)

Elifit jemu - nigdy!! Jeszcze by je żywcem pożarł ;-) Mówił, że jest chrzestnym ojcem brata synka ( też z lipca) i ksiądz nie chciał mu dać zaświadczenia do chrztu, bo jest po ślubie cywilnym. Pojechał do Poznania, poszedł do jakiegoś biura parafialnego i powiedział, że za tydzień wprowadza się do tego i tego bloku, podał wymyślony adres, no i babka wypisała mu to zaświadczenie. Kartkę ze spowiedzi sam sobie podpisał :sorry: Ech....... Dobrze, że już pojechał, ale P. już zaprosił jego z żoną na popijawę - tego na bank nie zniosę :sorry:

Helou:)

O tak, Elifit, dobrze piszesz:D kazdego dnia w ilosciach litrowych nam sie nalezy:)

Haust, pomyslowy kolega. Ma sie czym chwalic://
Zle sie dzis czuje, kreci mi sie w glowie od paru dni, ale dzis to juz przesadnie:/ niedobrze mi i nie mam sily na nic.
Mala dzis nie chwalac byla grzeczna. W dzien spala srednio,na spacerze tylko 45min, za to jak usnela o 18 to wstala o 21. O 22.30 kapiel... I juz spi pol godziny. Mam nadzieje, ze to nie jest drzemka:/ moze jej juz mija ten skok, a tak sobie marze tylko:p

Co tam dalej.. Nie pamietam.
Aaa my rzadko jakos ostatnio jezdzimy samochodem z mala, wiec nie pomoge w ubieraniu. Jak jechalismy do szpitala to byla ubrana w misia, ale my mieszkamy moze 7min od szpitala.

Laura jezdzi w gondoli i mam nadzieje, ze zime jeszcze w niej pojezdzi.

Mialam sie zapisac na zumbe, juz sie napalilam bo jest w przedszkolu, ktore jest doslownie 30sekund od mojego bloku. I co? Facet chce 460kr za jedno spotkanie w tygodniu!! Pogielo go! To jest jakies 180zl:/ to ja juz wole kupic sobie karte na fitness za 100zl na miesiac:/

W miedzy czasie poszac post, mala wstala:/ cos tam mowila, tlumaczyla mi ale wsadzila cyca w buzie i ja zatkalam:p spi...

Dobranoc!

Hmmm, nie bardzo wiem o czym Haust pisze.

Jagodka mam nadzieje ze możesz już ciasta jeść.

Mamo Bobasa koles chyba na głowę upadł, jak może tyle za jedno spotkanie żądać? Za cały miesiąc to ok.
Strasznie się poce ostatnio. Zdejmuje koszulke od piżamy do karmienia to normalnie mokra jest. A rano zimno mi gdy karmie. Debilny piec do grzania.

Mamo_b a jak Twoje ciśnienie i cukier? Może to cosik od tego?
Dziewczyny bardzo mi szkoda, że Wy nie śpicie i Wasze dzieciufy... dlatego Wam nie powiem, że mój większość dnia przespał :p i nie czarować mi tu, przynajmniej nadrobiłam zaległości w prasowaniu. No dobra mąż wczoraj pomógł w prasowaniu także :D. Muszę przyznać, że to miły widok, a jak jeszcze próbuje kleić pierogi.... :D

Jagódko pytałaś o propozycję prezentu dla Adasia. Zagłębiałam temat szukając cosik dla swojego. Polecają garnuszek na klocuszek, stolik edukacyjny, szczeniaczka uczniaczka, i żyrafę Sophie. Z tego co mi wiadomo robi ona furorę. Jej fenomen podobnoż jest w kształcie i w tym, że z gumy.
Tu tak poglądowo o niej:
Sophie the Giraffe - Infant Toys
Lilla a Ty się tam nie załatw. Ps. Znalazłam Cię na viberze :)

He he chrzesniak miało być....

Dzieciaki poszalaly do pozna z racji tego że Antek u nich śpi,ja też jakoś zasnąć nie mogę,Hania tez coś poplakuje przez sen:/

Haust ale pomysłowy facet;)

Jagódka jak tam wypieki?

Lilly może jakieś przeziębienie?czasami nie po basenie?

Wczoraj byliśmy u Wojtusia siostry,ale maleńki słodziak. Z niego,Hania przy nim to 'wielka baba';)

Upieklam wieczorkiem rogaliki drożdżowe,pyszne wyszły.rano jeszcze ciasto jakieś ukrece bo koleżanka na kawkę przyjedzie:)

Spokojnej nocki:)

Mamo b zrobiłam 'twoja salatke',pyszna:)))

reklama
Do góry