reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Lilla, najszybsza jaka moze byc:D

Napisze w odpowiednim watku.

Ide spac, bo jak zwykle mala spi a ja buszuje w necie:/ a rano ja prosze zeby pospala z mamusia jeszcze 10min:D

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Nadrabiam i:

Lilly pogrzana ta twoja tesciowka :/

Elifit zdrówka

Jagódka ja też mam dużo zabawek po dzieciach,wiec wybór prezentu utrudniony. podoba mi sie pociąg z fp co często reklamują w tv.w smaku 270 kosztuje:-o a w carefurze 160.

Makota pewnie cie nie pociesze ale mój Wiki był taki sam jak twój,płacz,kolki itp.pierwsza nocke przespal jak miał 3 lata,dlatego wcześniej nie chciałam nawet słyszeć o kolejnej ciąży.non stop na cycu wisiał,pół nocy potrafił ciumkac.Ehh oby u Was to był 'tylko' skok:)

drugie karmienie i dużo czytania mam. Rozpisalyscie się dziewczyny, że ho ho.
Tez rano obudzić się nie mogę. Lubię pospac, a potem pol dnia ucieka. Nie wiem czy kiedyś to się zmieni.

Dzień dobry,
Lilla
, ale to ciasto bez jajek i mleka - chodziło o jabłka, bo Adam nawet ich nie toleruje:sorry:
GiB Sophie znam i IMO to masakra, ktoś ma marketing idealny;-)
Agulam szarlotka oki, muffiny robię dziś

Gosia - fajne pomysly. Stolik nie przyszedl mi do glowy, garnuszek i szczeniaczka znam, a zyrafe pierwszy raz na oczy widze...

Chcielismy kupic Adasiowi nowa mate, ale nie wiem czy jest sens... Ta ktora ma teraz jest dla niego mikroskopijna i nudna. Szkoda mi wydac kase, na mate, ktora das pobawi sie przez tydzien...

O stolikach edukacyjnych nie myslalam, ale to ma nawet jakis sens... Jal dziecko przy tym siedzi? To pewnie dla starszych.

Garnuszek i szczeniaczka znam - sa spoko.
My mamy misia, ale nie pamietam jego nazwy...

Siostrzenicy zamowilam ciastoline restauracje - czesto sie bawi a ma taki maly zestaw, w ktorym nawet 2 kubkow na ma na kawe dla zakochanych ktorzy maja randke... :p

Nie mam pomyslu dla siostrzenca lat 15 i bratanicy lat 16

Czy ktoras z Was umie robic retusz? Tworze dasiowi album, w ktorym jest miejsce na 1 zdjecie z mama, a mama wygladala okropnie :((

Milego dnia!

Makota z retuszem to do Karoli.

Dzień dobry, wstalysmy po 8, po ok 40 min karmieniu w łóżku na spiaco :)
Zjadlam śniadanie i planuje ppd prysznic uciec, ale Mala chyba ma wobec mnie inne plany bo marudzi z tendencją do płaczu.

Hej
Wszyscy już na nogach co by pospać mogli:-S

Dzieciaki się bawią a ja śniadanko szykuje.potem zrobię albo drożdżowe sypana albo szarlotka sypana.

Makota mojemu 8 latkowi ciężko prezent wymyślić nie mówiąc o 15 czy 16 latach.jak dziewczyna to kosmetyki fajne, jakaś biżuteria ale chłopakowi gorzej.chyba masz uczniach szczeniaczka:)

Lilly oj zmieni się zmieni,jak Zola do szkoly pójdzie,nie będzie zmiłuj się tylko mamo wstawaj;)

Mój mąż coś przeziębiona,Hania ma katarek,po nocy wszyscy z chrupki,ehhh.najgorzej jak chłop choruje,gorzej niż dzieciakB-
Po południu koleżanka na kawkę przyjeżdża,może siostra tez wpadnie na chwilkę:)

Sorki za post pod postem.juz pisałam na innym wątku ale jak się robi szarlotka sypana bo znalazłam składniki na wątku a wykonania nie,plssss napiszcie

reklama
Dzień dobry :)
My od 7 na nogach teraz pierwsza drzemka, a ja jestem w trakcie gotowania zupki dla Julki i buraczków dla nas na obiad. Nawet nieźle mi się dzisiaj wstało.
Lilla ja też zawsze lubiłam pospać może nie tak jak mój mąż ale jednak teraz mi się cięzko przestawić na ta 7 biorąc pod uwagę, że kładę się dość późno. Wczoraj to w ogóle zasnąć nie mogłam. A lilla mam prośbę, żeby nie zaśmiecać wątku mogłabyś mi wysłać PW odnośnie twojej mopsinki?? Tzn jaka jest w utrzymaniu wychowaniu, jaka jest dla zolki, jak wyglądają spacery (często z nią wychodzicie?) Mamy grube plany z mężem i chcemy kupić psiaka. Na razie zastanawiamy się czy to nie za duża odpowiedzialność ale zbieram wszelki informacje :) Dzięki.

Ogólnie zapowiada się dobry dzień choć Jula dalej ma lekki katarek. Ciężko mi odciągać to fridą chyba muszę się zaopatrzyć w to drugie o czym pisałyście:) Jak to się nazywało ??:D
Dobra lecę bo coś przypalę zaraz :)

Do góry