reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Fryzjer mnie skrzywdził.. Mój był zajęty poszłam do kogoś innego, no i wtopa.. Okazało się, że to koleś od awangardy w tym salonie, no i faktycznie widać to po mojej fryzurze.. Jednak pojęcie "krótko" jest dla każdego inne:sorry2:. Mam pół głowy łyse:szok: Mąż stwierdził, że jestem krócej obcięta niż on i dobrze, że imprezy rodzinne dopiero za kilka tygodni. Klaudia stwierdziła, że wyglądam śmiesznie, a teściowa, mistrzyni dyplomacji podsumowała "o jak MODNIE się ostrzygłaś"..hmm.. no tak. modnie. Dobrze, że za tydzień dwa już będzie lepiej..

reklama
Jagódko na pewno jest ok.
Plus takiej długości jest taki, że szybko odrasta:thumbup:
Poka foty:D

Za mną już od jakiegoś czasu chodzi krócizna, ale chyba odwagi brak:rolleyes:
Ostatni raz krótkie włosy miałam jak miałam piętnaście lat, a to było...hmm piętnaście lat temu:o

Zapomniałam się pochwalić, moje dziecko zostawiłam wczoraj na macie a sama gotowałam zupę w kuchni. A mam tak, że z salonu wchodzi się do kuchni. No więc działam sobie bez stresu, gadam do dziecka a on do mnie i co chwilę się oglądam czy wszystko ok. W pewnej chwili patrzę a moje dziecko zamiast na macie w progu kuchni. Ponad pół metra nawet nie wiem kiedy:o

Edit. Dziewczyny jak czyścicie zabawki, których nie da się wrzucić do pralki? Takie np częściowo z materiału a częściowo z plastiku?

Ostatnia edycja:
Hej,

Elifit jeszcze raz wszystkiego najlepszego :)
Tusia zdolniacha ten twój synio :)
Jagódka napewno nie jest tak zle :)

Ja dzisiaj krótko bo u mnie masakra :(. Caly dzień Jula jęczy do tego ma katar, ale taki przezroczysty wodnisty więc mam nadzieję, że nie przerodzi się to w jakieś choróbsko. Czasami zakaszle ale mam wrażenie, że może jak jej do gardła troche spływa to dlatego. Staram się odciągać co jakiś czas. Ogólnie mam marude wielką albo to zęby będą albo choroba ale mam już dość a jeszcze tyle godzin przede mna :(:(

Dobra nie smęce już miłego weekendu :)

reklama
Witajcie

Dziś miałam bardzo miły poranek. Moi mężczyźni przynieśli mi do łóżka tort i dmuchałam świeczki :)
Tort obłędnie czekoladowy upieczony przez mojego męża :)
Moooze potem wam wrzucę przepis hihi :p

Miłego dnia :)

Wszystkiego najjjjjjjjjjjjjlepszego!!!!!!!

GiB zmieniłaś foto profilowe :p od razu mi się w oczy rzuciło!

Do góry