reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Pomiédzy šwiatami - jessica warman, zawsze przy mnie stój- carolyn jess-cooke. Polecam tez Dorote Terakowska. W tym temacie to " tam gdzie spadaja anioly" . W kojejce czekaja " wszechswiaty" leonardo patrignani. Ta mi polecali na targach. Lubie ksiazki z proszynski i s-ka. Duzo polskich pozycji. Uwielbiam Hanne Kowalewska. Choc to inne wydawnictwo.

Jestem debilem! pisalam posta i zamiast wysłać to sprawdziłam nowe powiadomienie i mi zniknął.
Już po wizycie kolegi. Bałam się okropnie bo mój mąż go nie znal, a wiecie jak czasami dwa samce razem potrafią się zachowywać... Na szczęście przypadli sobie do gustu i wyjezdzal już jako kolega męża ;P Wystarczyło wspolne wyjście do sklepu (kupić popite [do przywiezionego pol litra] oraz buty mężowi) i już byli best friends.
Zolka zasnela o 20 i spala do 1:20 z małym stekaniem ok 23 które szybko zatkalam smoczkiem. Wracam do łóżka.

Pewnie i sa duchy wsrod nas, ale ja o tym nie mysle, bo ja z tych, co najpierw zapalaja swiatlo, a potem wchodza do pomieszczenia...

Adas tez patrzy w dal. Szczegolnie na spacerze.

A z cycem od kilku dni mam problem. Budzi sie w nocy, je albo tylko ciumka. Oddala i przybliza glowke po 100 razy, puszcza cyca i zasypia albo wrzeszczy (?)

Malgorzatka - bardzo madre podejsce do prezentow... Wczoraj w tesco bylo juz swiatecznie... Bardzo lubie robic prezenty. U nas przyjelo sie dawac tylko dzieciom. Jeszcze mysle co

Od wieczora zle sie czuje - @ :/

Mamo B, jak widzisz Laura ma całkiem normalne objawy terroryzmu. Już nie wspomnę chcę mówić co mój odczynia przez ostatnie dni, bo to już jest wyższy poziom terroru.

Jagódka, oj tam od razu nudne;)

Małgorzatkar pokażesz gdzie kupowałaś te kalendarze? Bo fajny pomysł na prezent faktycznie, jak mogę to bym ukradła.

Malutek wstał nie wiem o której i nie wiem o której jadł, bo mężu do niego wstawał i nawet nie słyszałam. Ja karmiłam przed 23 i jak poszłam wstać to wstałam po p6 pogadałam z dzieckiem i śpi. I co rano ten sam dylemat.
Zamknąć oko z dzieckiem czy robić kawę? Chyba dzisiaj skorzystam z dobrobytu:D
Dobranoc

Witajcie

Dziś miałam bardzo miły poranek. Moi mężczyźni przynieśli mi do łóżka tort i dmuchałam świeczki :)
Tort obłędnie czekoladowy upieczony przez mojego męża :)
Moooze potem wam wrzucę przepis hihi :p

Miłego dnia :)

Elifit skoro tort już jest, to kwiaty dla Ciebie: Zobacz załącznik 652791 Sto lat, dużo zdrowia i spełnienia marzeń!

Dziś udało mi się, po półtorej godziny użerania się, odłożyć terrorystę o 3 do łóżeczka, wstał o 6:30 także wreszcie jakaś dłuższa przerwa i nie u mnie w łóżku:-) Śniadanko zjedliśmy, Adaś już poszalał na macie - tatuś tak go pilnował, że nie dość, że zrzucił skarpetki, to jeszcze wyszedł cały z maty:-p Idę się ogarnąć, bo na 11 mam fryzjera;-)
Miłego dnia Lipcówki!

Elifit, wymarzone urodziny:D
Wszystkiego najlepszego od nas, wielu radości, przespanych nocy, sukcesów we wszystkich życiowych dziedzinach oraz spełnienia marzeń.
Tego życzymy my, czyli SuperTuś, gorsza połowa Tuś, Simi i nawet Teodorek też:):)

reklama
Dzien dobry!

Tusiaczku, niestety dla Laury terroryzm jest wazniejszy niz milosc do wlasnej matki:D:D

Elifit, fajowy poranek.
Moj maz w pierwszym roku jak sie poznalismy w ogole zapomnial o moich urodzinach:/ pfff fakt, ze prezent dostalam miesiac wczesniej. Ale i tak zapomnial o tym dniu, a mieszkalismy juz ze soba:)

Milego dnia!
Mam szanse jeszcze pospac, bo wredota usnela:D

Do góry