reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Hej,

Elifit nie pamiętam czy życzyłam więc Wszystkiego superowego, zdrowia, pogody wewnętrznej, kasy na spełnianie swoich marzeń!

My mamy dopiero pobudke :) Zolka spala od 20 do 10:30 z dwiema pobydkami na karmienie, i po drugim karmieniu ok 7 pobawila się chwilę na macie, a gdy zaczęła marudzic to zasnela odlozona do łóżeczka. Teraz tylko jej pieluchę zmieniłam po całej nocy u taka golutka bawi się na macie. Idę ja ubrać czy coś, potem sama się oporzadze.

Haust super pomysł, jak to zrobić?

My robimy listy prezentowe przed każdą okazją, max 50zł od osoby. Jak droższy prezent to kilka osób się składa. Ja w tym roku chcę m.in. szczoteczke elektryczną. Mąż gogle nowe na narty. A dla Mel pomysłu nie mam.

Hobbit ciekawa świata :) nasza bezsmoczkowa i nie ma na czym się skupić to krzyczy ;)

Teoria dziecko trudne w niemowlecym okresie, łatwy okres dojrzewania :) i tego mamo się trzymajmy!! :p

Jak wrócę z weekendu to wrzuce film z naszego biegania ;)

Ja teraz obczytuje Grishama ze wszystkiego.

Elifit wymarzony poranek!!! :) wszystkiego najlepszego!

My już prawie w Rzeszowie. Teraz ta trasa to pikus jak otworzyli ostatni odcinek A4!!! Tylko nudno :p Melania najpierw się bawiła, później trochę :D pokrzyczała, posluchalismy suszarki i w końcu poszła spać. Glodna jestem okropnie. Nie wiem czy będę podczytywać bo może czasu nie być. Zobaczymy. Udanego długiego weekendu wszystkim!!! :)

Lilla, Ty chcesz mnie dobic chyba:D Musze pochwalic Zolke, ze pieknie spi:*
Moja tez nadal spi, ale wolala bym zeby chodzila normalnie spac a budzila sie wczesniej:)

Michalina, milego weekendu.

Ide cos tam SE porobic!

U mnie zupa wstawiona i zaraz idziemy na spacer. Mąż mi kupił kwiatka :)

Moja Zuza kończy dziś 4 miesiące. Ja jestem z 8 li-stopada a ona z 8 li-pca :)

Mika i dla was najlepszego.

Lilla fajnie że Zoli skok się kończy. I widać nowe umiejętności na filmiku

Michalina szkoda że na około nie jedziecie hihi ;) Ja do Rzeszowa mam godzinę drogi.

Załączniki

• 1415443989388.jpg
    1415443989388.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 42
Cześć

Hobbit moja 4latka uwielbia barbie:)w tym roku myślimy o domku dla barbie, takim wypasiony,prezent składowych oczywiście

Haust super serducha:-)

Elifit spełnienia marzeń:)fajny poranek:)

My z siostra tez juz myślimy o prezentach,na razie listę produkujemy.u nas prezenty dla każdej pary(losy)i dla dzieciaków, zazwyczaj po kilka prezentów

Co do zasypianie, na noc Hania kapanko ,mleczko,odkładamy do łóżeczka,obowiązkowo tetra, czasami smok,w tle mały wiatraczek i wychodzimy.w dzień różnie,zasypia przeważnie sama w łóżeczku,do hałasu jest przyzwyczajona,dziś Wiki odbijać piłkę w salonie a Hania spala.kiedyś ubijania kotlety i tez zasnęła.nie mogę narzekać:)

Wczoraj jednak nie poprasowalam,teraz nadrabiam,jeszcze tylko 1 Kosz został i poroznosic do szafek,nuuda:-D

Miłego dnia

reklama
Do góry