reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Haust, bardzo mi przykro ale zgapiam od Ciebie pomysl! Super to jest!! :)

Kum, to nie jest tak, ze ja ciagle do niej mowie czy z nia przebywam:) ma swoje minuty samotnosci, robie obiad, sprzatam, ogladam cos w tv.. Wtedy ona zajmuje sie sama soba:)

No coz, zmusic jej nie zmusze do spania;) ja nawet nie chce jej zmuszac, niech nie spi... Ale niech nie robi awantur:) dzis zasypiala 3 razy i 3 razy zrobila mi meeeeeegggggaaa awanture:/ a teraz wlasnie sciska mi suta... Ała:///
Trafil mi sie taki a nie inny egzemplarz i musze to przetrwac:)

Dobranoc, mam taka nadzieje:D

Mamo b mój egzemplarz do niedawna był łatwy w obsłudze. Tydzień temu były 3 dni marudy a dziś koszmar jakiś.
Zasypianie z awanturą i cycem.

witajcie, witam nowa mame!

mamo b a slyszalas o takim okresleniu high need baby? moze Twoja Laura jest wlasnie high need? :-)

s.michalina o ja ci krece! toz ty swietna wycwiczona laska musisz byc od tego biegania!
nie to ze narzekam, ale moglaby moja Oliwia dac mi troche popalic, moze szybciej bym zgubila te nadprogramowe kilogramy :-D

elifit mija Liwka tez tak patrzyla w nicosc, ale ja mam dzieci aniołki wiec zawsze mnie to rozczulalo :-)

Kasiuchna, to by pasowalo do Laury:)

Ehh, nikt nie powiedzial ze bedzie latwo:) cos za cos.. Piekne usmiechy bezzebne przez cale dnie, a potem istny armagedon:D w sumie to by bylo za nudno z grzecznym dzieckiem, haha:p

Oczywiscie nie usnela, chichra sie do ojca:D

Mamo b łącze się w bólu. Moja dziś tylko w chuście śpi. Oo teraz przy cycu usypia. My też dziś czytalismy bajki i nawet zainteresowana była.

Michalina moja też nie lubi hałasu i światła. Wkurza się wtedy. Wyganiam Aru bo to on głównie jej przeszkadza ale i na mnie fuknie jak coś mowie.

Ale zapachy mam w domu..
Czeko..czeko.. :p

Dziewczęta moje dziecko widzi duchy tudzież Anioły. Dziś przy jedzeniu odrywała się od cyca i spoglądała w nicość i się do nicości uśmiechała. I tak kilka razy o_O

Elifit, a wiesz o tym, że podobno dzieci widzą Anioły? Mam znajomą, której zmarło dziecko w wieku ok 2 lat. Potem miała następne dziecko, ale jakoś tak nie bardzo opowiadali tej Małej o zmarłej siostrzyczce, bo to było dla nich bardzo trudne i stwierdzili, że jak będzie starsza to jej wszystko opowiedzą. I ta Mała jak miała ok 3-4 latka bawiła się i gada sobie, gada i w końcu mama się jej pyta z kim rozmawia, a ona jej na to, że z siostrzyczką Anią bawią się lalkami....
Zresztą mój wujek podobno widział i często rozmawiał z dziadkiem jak był mały.

Michalina Ty jeszcze w jakim maratonie na wiosne wystartujesz :-D

Prezenty....też już szukam. Starszak zainspirowany reklamami w tv oznajmił, że chce lego city od Mikołaja :cool:

reklama
To polecam ksiazke " pomiedzy swiatami"" lub " juz cie nigdy nie opuszcze".
Prezenty.... w tym roku mam latwo- spedzamy swieta sami. Dla dzieci obgadane, dla meza ide bankrutowac na perfumach. Nie wiem tylko co psu kupic.

Do góry