reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Kornela to polecam film "Czarownica" (oryg. Maleficent) z Angelina Jolie. Cudowna historia Śpiącej Królewny.
Ostatnio byłam w kinie na "Strażnikach Galaktyki" fantastyka, akcja, komedia.
Moja mama była na filmie "Bogowie" i tylko sceny krwawe wywołały u niej mdłości. Poza tym z ostatnich dwóch lat najlepsze:
Django,
Poradnik pozytywnego myślenia,
Atlas chmur (zakrecony),
21 Jump Street (komedia) oraz 22 Jump Street,
Jeździec znikąd (western, przygodowy).
Mam nadzieję, że coś wybierzesz.

Witam nową mamę. Wejście z sernikiem całkiem pomysłowe :)

Zolka śpi, a ja sprzątam. Dzisiaj kolega z PL nas odwiedza. Do później :*

Ostatnia edycja:
reklama
Elifit - u nas kąpanie jest przed 20 i niewiele po 20 idzie Melka spać :) a 5 wpisała się dosyć mocno w harmonogram. Raz poszła spać o 23 (wypodek przy gościach :p ) i też wstała o 5.

Basen - ja własnie byłam bardzo przekonana do pomysłu a teraz mi to obrzydzili :/ no własnie ja też zakładam, że posiedzimy po prostu dłużej, wysuszymy się dobrze i już. Nie chcę rezygnować. Przynajmniej spróbujemy! O tak!

Bellina - to trzymam za słowo i do zobaczenia w grudniu :D no chyba, że my wyjedziemy do rodzinki męża... zobaczymy :) oby się udało!

film hmm ja ostatnio mało co oglądam ale polecam takie:
Życie jest piękne! (rewelacja!)
Casablanca - stare ale jare i romantyka pełną gębą a teksty niezapomniane "Zawsze będziemy mieli swój Paryż" - to mój i M. film pierwszy w kinie na randce
Spaleni słońcem - super rosyjskie kino
Inni - fajny horror, zaskakujący, takie lubię
Żona na niby - wesoła komedia romantyczna nie najwyższych lotów ale lekka i przyjemna
Jak zostać królem - dobre kino
No to tyle, bo mogłabym jeszcze z 20 tytułów wypisać :sorry: i was zanudzić.

mamo_bobasa - na zegarze mam 10:52 a twój post wcześniejszy jest z 11:06 :-):-D:-)
co do basenu to u nas na płyciźnie dużego basenu się odbywają zajęcia . Woda jest podgrzewana bardzo mocno podobno. Mama chodzi tuż po niemowlakach na aerobik i mówi, że jest bardzo ciepło wszędzie.
Laura jest wybitna :sorry:

makota - mi się wala pranie w misce do wyprasowania już drugi tydzień... i co najlepsze to rzeczy z miski ubywa i zaraz nie będzie trzeba prasować :tak:

anuulka - pięknie zaczynasz od serniczka, mniam! :-D
Ja na wasze problemy nic nie poradzę bo się nie znam ale serdecznie witam ciebie i Antosia :) to prawie rówieśnik Melki. Kiedy dokładnie się urodził?

Ostatnia edycja:
Tusiaczek chciałam się tylko ładnie przywitać:p
mamo_bobasa oj tam oj tam. to tylko 15 minut roboty, gorzej jak trzeba czekać aż zastygnie, ja tam zazwyczaj nie wytrzymuję i jem taki jeszcze nie stężały:p no właśnie myślałam o refluksie, ale to chyba trzeba do gastrologa...hmmm zapytam pediatry, mam taką cichą nadzieję, że w końcu to minie.
Dziewczyny jak dodać suwaczek, mam już zrobiony na suwczki.com ale nie wiem gdzie trzeba wkleić ten kod żeby dodawał się do wiadomości

Cześć s.michalina:) mój jest z 21 lipca, chyba udało mi się już dodać suwaczek. A Tobie się chyba coś wkleiło odnośnie jakiejś rekrutacji:) a ja się muszę pochwalić, że już mam jedno pranie powieszone a drugie w drodze. Dziś szaleję, ale chyba nie poszaleję, bo moja beksa już krzyczy:(

reklama
Lilla,Michalina dziekuje za filmy. Spisalam i na pewno cos wybiorę.
Witam nowa mame
Dziewczyny zauwazylam u małego teraz na ustach czerwone krostki takie maleńkie 2 na górnej,2 na dolnej i na brodzie i kolo ust. Ci to może byc? Od śliny?

Do góry