reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

U nas znowu opranek o 5. Teraz Melania odsypia a ja... a ja kawa, śniadanko i forum :tak: za wcześnie, żeby coś robić. Choć w pralce czeka praaaanie :dry:

Widzę, że dzieciaczki nam się rozprogramowały i zaczęły żyć własnym życiem z tym spaniem i karmieniem :-D mamo_bobasa - trzymaj się! Będzie lepiej. Ja muszę moją córkę przeprogramować z tym wstawaniem. Ale muszę przyznać, że zaczęła pięknie zasypiać, bez krzyku i awantur, po prostu zamyka oczka i odlatuje :blink: choć na rękach oczywiście :-pale i tak jest to wielki postęp.

Katka - sen zimowy ooo taaaaak, jakikolwiek sen! byłby super :sorry2:a ja siedzę do nocy a później o 5 rano pobudka. Efff z niecierpliwością czekam na pierwszy wolny weekend, jeszcze tylko... 18 lat :confused2:

:-)

Basen - właśnie my jesteśmy na kurs zapisani na styczeń - wszyscy mi mówią, że dziecko się zaziębi. I teraz sama mam już wątpliwości. Co myślicie? Bellina - jesteś przekonana do swojego zamiaru basenowego zimą? Będziesz u nas? A na długo? Może udałoby się spotkać na spacer??? :sorry:

reklama
Bartek wstal o 7,zjadl,posmial sie i od 8 znów kima. Kochany maluszek. Ja za to jestem nie do zycia przez @. Wczoraj bylo ok a w nocy tak mnie zaczelo bolec ze zjadłam 2 nospy forte naraz i to byl blad bo po 10 min wisialam nad kiblem. Przypomniałam sobie jak to w ciazy bylo. Byle do powrotu męża z pracy.
Dziewczyny polecilybyscie jakiś fajny film? Moja kolej na wybór na weekend a nawet szukac mi się nie chce.....

Hej :)

Michalina a tam zima nie zima, się pohartuje dziecko :) Jak na mój gust, to trzeba się po prostu nie spieszyć w drodze powrotnej i będzie dobrze.
A teraz jedziemy tylko do niedzieli. Co prawda mój mi chciał auto zostawić, ale jakoś nie mam nastroju na zostawanie do wtorku. Koło Świąt chcę wybrać się na dłużej, więc mam nadzieję, że wtedy udałoby się jakoś umówić.

Za pół godziny prąd mi wyłączają, to wymyślili :-p No nic, trza ruszyć pupkę i się dopakować. Jakoś z małym dzieciem dłużej mi pakowanie wychodzi, ciekawe czemu? :-D

I tak zarzucę nietypowym pytaniem na weekend: czy któraś z Was nie chce chrzcić dziecka w ogóle?

Michalina powiem szczerze że zapisałabym Hanie ale organizacyjnie nie damy rady,5xw tyg jeździmy na basen i po prostu kolejny nie chce mi, sobotę chce mieć wolniejsza/spokojniejsza.wiec jak zapisałas Melanie to nie rezygnuj,przecież z mokrym dzieckiem na dwór nie wyjdziesz,trzeba troszkę odsiedzić po basenie, avzarazi;ć się można wszedzie;)

Elit.Bellina czemu pytasz?my będziemy chrzciny wiosna.znam osoby co nie chrzciny dzieci.teraz żałują....

Ostatnia edycja:
Witajcie

O której wy kładziecie maluszki na noc że tak wcześnie wstają. Moja śpi przynajmniej do 8 ale chodzi spać min. 22.

U mnie pada deszcz. Czyli zajmę się ciuchami bo jak zwykle się walają

Lilla obojętnie może być dramat,komedia,komedia romantyczna,thiller,horror. Byle nie filmy akcji bo to oglądamy zawsze jak mąż wybiera.....

reklama
Dzien dobry!
Wstala juz ta co mnie chce wykonczyc, wiec i ja musze podnosic tylek.. A tak mi sie chce spac:/

Jak ten tydzien zlecial:/ wczoraj z mezem sie sprzeczalam, ze sroda byla, a dzis bedzie czwartek. No tak mi ten czas gdzies ucieka. Wstaje w poniedzialek rano, klade sie spac wieczorem, budze sie a tu juz piatek:/

Elifit, mnie nie pytaj o ktorej moja idzie spac:D

Ogladajac filmik z basenu zapragnelam tez chodzic z mala. I tu pytanie czy w basenie dla dzieci zawsze jest wody po pas? Bo wiecie, ja plywac nie umiem:D

Milego dnia!

Do góry