reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Witaj anuulka. No prosze Wroclaw ;p Katka zlot czarownic robisz beze mnie / ;p
anuulka mi okulista mowil ze nawet 4 razy mofe jak dam rade. Na poczatku wiecej ropienia to norma. Mojemu jeszcze nie przeszlo bo ta kreweta sie wyrywa i ucieja okiem.

Witam nową mamę i Antosia [emoji5]
Mój syn ulewa. Teraz już mniej ale ciągle się zdarza. Byliśmy na Usg brzuszka i wszystko było ok. Ja się po prostu do tego ulewania przyzwyczaiłam.
Lilla gratki dla Zolki!
Byliśmy na kontroli i okulisty i wszystko jest ok. Pani doktor pochwaliła Tymka że taki grzeczny i dzielny był. Nawet nie zapłakał tylko rozdawał uśmiechy [emoji5]

Widać, że Wrocław rządzi :-):-D:-) Wiosną może do Was wpadnę - do oceanarium czy czegoś w tym stylu ;-)

Kornela kwaskiem go, kwaskiem :tak::-)

GiB tak, tak do afrykarium - kumpel baaaaaardzo nam polecał, ale my do wiosny z tym raczej zaczekamy - może już takich tłumów nie będzie

z ciekawości ceny biletów sprawdziłam a tam napisali że: bilet rodzinny (2 dorosłych + maksymalnie 3 dzieci) - 85 zł :confused2: a podobno w PL promuje się wielodzietne rodziny a tu max. 3... :sorry:

reklama
Nie wyrobie do konca skoku z ta dziewczyna moja:/
Juz drugi raz bylam dzis na spacerze z powodu problemu ze snem.. Taaak jej szkoda zamknac te powieki i zdrzemnac sie choc 30 min:/ awantura na caly blok! Na spacerze caly czas placze, oczy zamkniete ale ryczy, ze az babcia mnie sie pytala co jej jest:/ w koncu zasnela:/ przyszlam do domu i na spiocha jej daje cyca. Moze pospi dluzej niz pol godz.

Dziewczyny, moze ja juz sobie wkrecam cos, ale moze jej cos jest ostatnio, ze ma takie problemy ze snem? Placze przed kazdym spaniem, spi tak czujnie, ze gdzies stuknie a ona juz sie budzi. Nie byla taka, od pierwszego dnia staralam sie nie zachowywac cicho kiedy ona spi, nie spi jak juz zdazylyscie zauwazyc po nocach. Nie mozna jej zostawic nawet na minute, bo zaraz jest placz.
Jak tak dalej pojdzie to naprawde padne gdzies z niewyspania i zmeczenia:/

Myslalam moze ze za malo ja przytulam, rozmawiam z nia, itd.. Ale nie wydaje mi sie, poza tym nie moge przezyc jak ona tak sama lezy i wpatruje sie w jeden punkt. Zawsze do niej mowie, bawie sie, przytulam, a nawet zaczelam jej czytac kilka razy dziennie bajki i opowiadac co na tych obrazkach z bajek widze. Pierwsze dwa razy mnie wysmiala z ta bajka, teraz nawet potrafi sie zasluchac.

Do góry