reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dziewczyny jak nosicie maluszki przeodem do świata to maluszki tez talk odrywają głowę do przodu jak mój? Ja staram sie żeby byl oparty o mnie a ten na prosto chce głowę. Cos mnie mięśnie boku,idę zaraz spać.

reklama
Kum ja też mialam stracha ze mloda nie przybiera, a na wizycie 4 miesiąca okazało się że poszla wzwyż 5cm w 4 tyg., a przybrała minimalnie w normie.

Na basen chodzę sama, bez zorganizowanych ćwiczeń. Zola bardzo lubi. ostatnio nawet ze cztery razy cała pod wodą była. Bałam się ja tak zamaczac bez instruktora ale nawet nie zaplakala.
Brałam przykład z tego filmu: https://www.youtube.com/watch?v=oRQtAhPWuXU

Co do mycia rąk to jak moja teściowa A) pali fajki to te substancje sie na palcach osadzają
B) nie widziałam nigdy aby myła ręce po toalecie :szok:

Kornela - tez odrywa głowę jakby do przodu. jak żólwik :)

Ostatnia edycja:
michalina to plyn typu carex jest, nie jestesmy mega sterylni, ale po zmianie np. pieluchy z kupa zanim wezme mala to mam plyn pod reka. sporo uzywalismy go na poczatku jak bylo goraco i rece sie pocily, teraz sporadycznie - no ale jest.

Haust, moja ma taką 3 kołową z Decathlonu właśnie. 2 kółka z przodu, steruje się przechylając kierownicą.
Córka szybko załapała jazdę jak miała 2 lata. Kierowanie dopiero w tym sezonie opanowała.

Kum nie stresuj się, mały pewnie nadgoni ;-)

Tak tak Michalina ja wiem, że jak zacznie śmigać to będzie "normalna". Tak się tylko z moim śmiejemy że jest mały grubasek. Z resztą ona już łydki ma grubsze niż moje nadgarstki :szok:

Basen, basen.... muszę się rozejrzeć za zajęciami. Albo od grudnia albo od stycznia chce zacząć. Tylko nie wiem czy nie iść z nią na test wielkiej wody, ale z drugiej strony boję się, że sama ją zrażę... Pomyślę jak już się zapiszemy gdzieś ;-)

Dziecko mi zasnęło.... szok.... Aż chyba spać pójdę z tej radości.
Jutro wizyta u neurologa, niech obluka czy porady fizjo pomogły :tak: a potem na Śląsk na urodziny drugiej babci. Tym razem mojej mamy... ufffff :laugh2:

reklama
A ja głupia jestem. Dziecko nr 2 o 22 zaliczyło już 1sze nocne karmienie. Po kąpieli o 19.30 padł i nie miał siły jeść:tak:
Dziecko nr 1 od 21 w łóżku, męża nie ma a ja zamiast spać siedzę przed tv:no:

Do góry