reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Hej :)

Za chwilę padnę i się nie podniosę :/

Chciałam zachowanie małej na skok zwalić, ale to chyba ząbki idą. Obudziła się o 4 i śpiewa, gada i gapi się na mnie tymi swoimi oczętami ;) grrrrr dostała mleko, pielucha świeża i nic, nic, nic. Wstałam dziś wcześniej od męża :/
Mała dziś już 3 kupy zrobiła (zwykle jest 1 dziennie lub 1 na 2 dni) i to dość rzadkie, więc obstawiam ząbkowanie..... Niech już wyjdzie, plisssss

Mamo bobasa śnieg?!?! Dobrze, że u nas jeszcze nic, bo wtedy Mati już w ogóle żyć by mi nie dał. Przypomnę, że od września na youtubie filmiki o mikołaju oglądamy :/

Lilla luuubię takie " w międzyczasie" :D :D
Ciasta, ciasta, mmmmmm. Sernik robić będę - o tak postanowiłam :) Z wiśniami, bo mam ochotę. Muszę tylko jakiś przepis znaleźć. Elifit, Ka.wo podsuniecie coś?

Aaaa wczoraj mój mąż przyniósł mi z pracy książkę Zawitkowskiego z płytą jest. Taki o GRATIS dostał dla Natalki :) A mama poczyta i podzieli się opinią :)

reklama
Super prezent dla Taty Natalki. U nas taka jesień

Załączniki

• 1415274343109.jpg
    1415274343109.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 41
Elifit u mnie to samo, także wybaczcie, ale ostatnio krótko, czytam i spadam.. Młody dziś zrobił piątą kupę (zawsze są góra 3).. Ta ostatnia zielona i ze śluzem, a nic nie zeżarłam - chyba, że oczami te Wasze pyszności. W nocy znowu sajgon, spaliśmy razem, bo nie mam siły wstawać po 20 razy.. Jestem wykończona:baffled:

Z efektów skoku - Adaś coraz sprawniej się przekręca, ładnie chwyta i obraca w dłoniach zabawki i obczaił, że stopy też są dobre do chwytania. Poza tym jest nieodkładalny (chyba, że świeżo po żarciu), marudny, pakuje wszystko do buzi i ślini się litrami, no i jest jeszcze większym fanem cycków niż był..

Jagódka z tym ostatnim to jak nastolatek :)

Lusia je i się czasami zakrztusi to odkasłuje i baki puszcza w tym samym czasie. Śmieszne. Chyba druga dzisiaj kupa poszła :D

Ostatnia edycja:
Hej!

U nas tez skok. Wczoraj mialam fatalny dzien. Dzis sie wyspalam wiec jest ok.

Gosia - nagralabym filmik dla Bartka, ale obawiam sie, ze przetlumaczylby to na same wulgaryzmy :p nie wiem, czy filmik o jeczacyn dasiu nadaje sie do publikacji, ale moze nagram go jak guga w milszym tonie :p

Byla mowa o stopkach - Das oglada w kapieli, a od wczoraj pcha do buzi ;)

Co do diety - ja po 5 mc sprobuje z marchewka. Kupilam w rossmannie kilka stoiczkow. Jezeli nie znajde zaufanych warzyw bede podawala sloiki. Zima to kijowa pora na zakup warzyw.

Nie wiem co jeszcze mialam napisac...

Tusiaczku Kossakowskiego? Wywiad kiedyś z nim był i on właśnie też poddał się takiemu eksperymentowi :tak:

Kurcze Wy już słoiczki macie, a ja nic :-( Nawet łyżeczki nie kupiłam..... No ale mi się nie spieszy, Natalka też zainteresowania nie przejawia. Chociaż może męża na szoping w wikend namówię ;-):-D

Lilla no fajny prezent :tak: Generalnie dyrektor męża nie ma dzieci, więc sam nie wie jakie perełki rozdaje ;-) Dla mnie chciał dać krem na ujędrnianie biustu, ale na szczęście zreflektował się z tym prezentem :-D:rofl2::-D

reklama
ech gdyby tylko starszy pozwolił mi bajki wyłączyć to też bym oglądała :sorry2:

Małgorzatkar pisałaś kiedyś, że Ola ma hulajnogę - 3-kołową? Chcę kupić chrześnicy i nie wiem jaką :-( 2 kółka z przodu czy z tyłu?

Do góry