reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzien dobry!

Wstalysmy. Mala walczy wlasnie z czkawka.
Ach te sny, mam nadzieje dziewczyny ze sie wyszalalyscie na imprezie;)
Snieg pada caly czas, ale teraz z deszczem wiec jest dobrze. Niech sie nie wyglupia, bo w samochodzie jeszcze kola mamy letnie:)
Poprawka:/ pada juz sam snieg i powoli robi sie bialo:/ no za wczesnie na zime::// wrrrrr!!

Ostatnia edycja:
Alez prosze Tusiu: widok z balkonu o strony kuchni i sypialni:
ImageUploadedByForum BabyBoom1415267063.742093.jpg

I widok z salonu: ImageUploadedByForum BabyBoom1415267086.285328.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1415267109.645954.jpg

Jak na zlosc pol godziny temu padal sam snieg i bylo bielej, teraz pada deszcz ze sniegiem:/
A troche zle wyszlo zdjecie od strony kuchni.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1415267063.742093.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1415267063.742093.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 37
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1415267086.285328.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1415267086.285328.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 36
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1415267109.645954.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1415267109.645954.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
fuuuj śnieeeg :-p oby u nas zima była taka jak w zeszłym roku. Choć żal, że na nartach nie pojeździliśmy (ja nie mogłam ze względu na ciążę ale M. kupił sobie nowy sprzęt i ani razu nie użył :rofl2: ) za to może w tym roku... no dobra, zezwalam na śnieg w górach! :laugh2:

Jadę do sklepu z młodą. Efff kijowo się czuję i najlepiej bym się nigdzie nie ruszała ale co mam zrobić. :confused2: z zazdrością spoglądam tylko na gripeks i inne specyfiki które kupił sobie M. a ja mogę co najwyżej je polizać :baffled: powinien cierpieć razem ze mną i nie jeść nic albo tylko paracetamol o! :-p

hmm zadziwiająco dobry humor mam... czyżby choroba ustępowała?

reklama
Śnieg?????szok,u nas słonko świeci,pościel się wietrzy na balkonie i pranko schnie:-)
Planowałam na dworek iść ale Hania zasnęła jak odkurzalam:-D

elifit co się dzieje????
Michalina zdrówka:)

Jadę dziś wieczorkiem na aerobic,aż się boje ze nie dam rady ćwiczyć bo z moja kondycja kiepsko:-B

Do góry