reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Ogolnie to lubie zime, ale nie taka ze ciagla pada snieg z deszczem i jest bloto, ciapa.. Uwielbiam taka zime: ImageUploadedByForum BabyBoom1415269445.132933.jpg
Zdjecie z poprzedniej zimy:)

Elifit, czyz by Zuzia byla tez taka marudna jak Laura?
Dzis wstala z dobrym humorem, chichra sie ciagle do wszystkiego. Teraz karmie ja a ona juz spi.

Agulam, zazdroszcze aerobicu! Ja nawet nie mam kiedy bo maz wraca pozno z pracy, zaraz jest kapanie malej, itd.

Michalina, zdrowka!

Czy to normalne, ze jestem zazdrosna o corke? Wiecie, na swieta beda tescie, siostra meza i normalnie jak sobie pomysle ze beda tirlac jej nad uchem to mnie skreca://

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1415269445.132933.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1415269445.132933.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
reklama
mamo bobasa tez mi rpzeszkadza to tirlanie nad dzieckiem!! wolałabym aby dali małemu spokój. teraz bylismy na wekend w domu... u teściów mnie chwilami w środku roznosiło....

elifit - w sumie mój chyba też ma skok..
nie wiem co się dzieje.. nie chce cyca... a marudzi. dzis umkneło mu jedno karmienie. juz nie moge oglądać czegoś w czasie karmienia bo się odwraca do kompa... no i w nocy. I JA DURNA NARZEKAŁAM ZE ZASYPIA NA PIERSI!! teraz po jedzeniu nocnym zaśnie, ale budzi sie po 10min i popłakuje, stęka... i czasem usypiam go z godzinę... to trwa obecnie 3 dni. ciekawe kiedy mu przejdzie. nio i je częsciej. teraz sie kimnął matka może zjeść,

no ale przyznacie że dziwna pogoda jak na listopad. o tej porze to ja zawsze w kurtce zimowej chodziłam, a teraz w bluzie. w sumie nie narzekam, wczoraj mielismy długi przyjemny spacer. choć dzis ponuro..

Ja właśnie tule pachnąca główkę która usypia mi na ramieniu. Zmęczone dziecko było szaleństwem na macie z matką i gadaniem do misia. Naprawdę do niego gadala bo jak zmieniałam jego położenie to go odnajdywala wzrokiem i nawijala :D
Mam tylko dylemat bo o 12.30 pora karmienia, a ja się tak ładnie zawiazalam. Szkoda mi ja budzić za jakiś czas. Ładnie rośnie to chyba juz nie musi tak co 3h jeść?
Piekny widok z poprzedniej zimy miałaś Mamo B. Też lubię takie piekne, wyraźne pory roku.
Kum niestety wchodzisz z ten wiek że wszystko rozprasza. Ja też nie zawsze mogę nawet komórki używać bo mloda lubi w świecące okienko się gapic.

no to chyba trzeba przeczekać. czyli można się pocieszać, że minie nie długo?!

elifit zdrowia dla was. może jej nie zarazi, ma twoje przeciwciała.

Mamo B dzięki:thumbup:
Ja tam zimy nie lubię, ale jeśli już ma być to właśnie taka ze śniegiem białym i puszystym, a nie jakaś popierdółka, szaro buro i deszczowo.

kum widzę ze w końcu ktoś ma taką pogodę jak ja.
Mam wrażenie ze ten listopad póki co ładniejszy u nas niż wrzesień.

Elifit zdrówka i cierpliwości;)

reklama
A my juz po spacerku. Słoneczko pieknie świec tylko od czasu do czasu zawieje ale ogólnie super. Ja dopiero zjadłam śniadanie a maly szaleje na macie.
Dostałam rano @,ale narazie nie jest zle bo nawę brzuch nie boli.

Do góry