reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ahahaha.. Lilla, u mnie bylo dosc jasno na niebie od fajerwerkow:D

Super, ze u Ciebie bylo.. Ale nie uwierzycie, ze u nas prawie od dwoch tygodni.... NIC, ZERO! Stary zasypia czekajac az mala zasnie:D mnie wcale nie jest z tym zle.. Bo moje libido jest na zero po porodzie.. Co ja mowie na zero.. Na mega wielkim minusie.. No nie chce mi sie i koniec:/

Aaa.. Mala spi juz. Niewiarygodne:D mam nadzieje, ze to nie jest drzemka:/

Dobranoc!

Witam i ja jak zwykle późną porą.
Widzę, że sporo dzieci miało jakiś zły dzień dzisiaj. Julka cały dzień jęczała nieważne czy nakarmiona, czy po drzemce, chwila zabawy i uśmiechów a później dupa, jęki i buczenie :/:/ Masakra była. Na szczęście teraz już śpi a jutro mąż wstaje także mama śpi :)
Kurde nagadałyście tyle o tych smakołykach że aż czekoladę musiałam wyjąć. :D

Fajerwerki u nas puszczają od kilku dni raz były tak blisko domu naszego akurat w porze zasypiania Julki, myślałam, że ubije kogoś. A tak w ogóle dzisiaj Julka czepiła się ochraniacza na szczebelki i go zdjęła z jednej strony i machała sobie góra dól. hehe śmiesznie to wyglądało, a było to oczywiście przed nocnym spaniem.

Pola gratuluję ząbka :)
Jagódka życzę lepszej nocki :)
Lilla fajnie ci, że Zola tak mate lubi, Julka niestety max 15 minut i juz marudzi:/:/ Jak ją jeszcze zabawię to poleży dodatkowe 5 i tyle.

Przepraszam ale ja zwykle niewiele pamiętam bo cały dzień czytam i na koniec guzik co mam w głowie. Dobra czas do łóżka, spokojnej nocki :)

Karmienie.. Az jestem zdziwiona.

Snilo mi sie, ze Pola oddala mi dla Laury dwa sloiczki o smaku jablka :D malo tego, mowilam to na glos, zeby maz jej dal juz jeden sloiczek.. A ten zamiast dac mi spokoj to sie mnie pyta jaka Pola, jaki sloik.. Ja mowie no Pola,to Pola.. A sloik to sloik.. Idz po lyzeczke i daj jej ten cholerny sloik:) Wszystko mowilam przez sen, o matko:D
Dzieki Pola za sloiczki, na pewno sie przydadza:D :D :D

Kiedys kazalam mu dac cycka Laurze:) baaa, obudzilam go wtedy podobniez taka zla, ze on tez raz niech jej wyciagnie swojego. Haha!

Ejjjj, tylko ja dzis karmie ciagle?;( ehhh snieg pada:///

Ostatnia edycja:
Ja karmilam jakos 2:3.-3:30 bi zasnelam z młodą w łóżku. Teraz 6:20 zaczęłysmy, zmiana pieluchy bo kupa była, i druga strona "na sen", ale nie działa. Lepiej kołdry ciągnąć...

reklama
Dzień dobry;)
Czytam Was i od rana mam ślinotok:p

Lilla według tego nowego schematu żywienia niemowląt, nie ma już potrzeby rozdzielania białka od żółtka. Od razu podaje się dziecku całe jajko. I to już w piątym czy szóstym miesiącu zaraz na początku rozszerzania diety.

Mamo B Padłam:p:p

Do góry