reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Jagódka dzieki za odp,ale u mnie na wsi i pobliskim miescie będzie problem ze sloiczkami hippa. Zawsze tylko gerber u bobovita. Chyba ze mąż w lublinie po pracy będzie kupowal.

reklama
Jagódka dzieki za odp,ale u mnie na wsi i pobliskim miescie będzie problem ze sloiczkami hippa. Zawsze tylko gerber u bobovita. Chyba ze mąż w lublinie po pracy będzie kupowal. A co do salatek to wczoraj podalyscie fajne wiec i ja Wam podam hej. Dzisiaj dostałam od cioci podobno pycha- kurczak,ser żółty,por,czerwone winogrona,orzechy włoskie,smietana i majonez.

Z żarciem proszę na przepisowy, bo mi język do d... ucieknie:-p
Kornela w Rossmannie są.
Idę spać. Jak znowu Adaś obudzi mnie 10 razy to się o ścianę potłukę..

Jagódka to super dzieki. Za jakiś czas sie rozejrzę pewnie za czymś. Na początek kupie lyzeczke i miseczke;) jak ja lubię takie *******ki kupować ehhh:-)

reklama
Podajcie jeszcze raz te sałatki w wątku przepisowym! Jutro jak dorwe kompa postaram się przenieść tez co nie co. Doti daj przepis na lawe. I jakiś na dobre łatwe brownie tez poproszę.

U nas cieplutko było. Dziś basen zaliczylismy, Zuzia jak wchodzi do wody, płacze 2-3 min a potem już ok. Skoki robiliśmy, na następnych zajęciach nurkowanie :-)
Mnie rozbiera lekkie przeziębienie i jakiś dół łapie, musze się wyspać i powinno przejść.

Do góry