reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Kurde, musze pamietac o innym odpisywaniu

Załączniki

• 1415224381986.jpg
    1415224381986.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 34
Małgorzatka zdrówka. Ja się boję że się od Aru zarazimy.

Jutro wrzucę przepis na brownie. W sobotę będę jeść na bank . . z wiśniami :)

Jutro mija rok jak Zuzia ze mną jest :) od fasolki znaczy się :p ♡♥♡♥

Jagódka nie tlucz się. Pomysl ze robisz coś niesamowitego i to nie raz czy dwa ale DZIESIĘĆ RAZY podczas tak krótkiej nocy ;)

Razem z Zolindą zrobiłyśmy sałatkę, nagadała się co nie miara. Przy okazji mam pytanie do mam rozszerzajacych dietę swym dzieciom czy dajecie im żółto jaja??
Ok 19 wieczorna toaleta karmienie i śpi.
My z mężem nadrobilismy. wczorajszy hells kitchen a teraz jedziemy od początku z 7 edycją Mam talent. W międzyczasie było... :D :D :D :D

Małgosia napiszesz jak do nurkowania podejść? Ja sama staram się przyzwyczaić młodą do wody i ostatnio kilka razy ja całą zamaczalam. Ale bałam się bardzo.
Lawa wygląda mniam mniam, ale unikam czeko.

Lilia najpierw bobasa oswajasz z zamaczaniem, polewamy główkę wodą, pływamy na boki żeby bobas głowę opuścił i ucho zamoczyl, kurde nie wiem jak to opisać, za późno dziś. Jutro coś sklece jak umysł będzie działał lepiej

reklama
Do góry