reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dzień dobry, dzisiaj wstalysmy o 6 (!!!) :( :(
Dalam cycki licząc ze padnie, ale ona chciała się bawić więc położyłam ja na macie a sama leglam na podłodze z dwoma koldrami. Jakoś usnela i obudzilysmy się o 9 :)

Makota az mnie jezyk swierzbi żeby tym dziadom odpyskowac. W dupe niech się ugryza.
Z tymi zębami to jak się cieszycie to gratuluje, ale ja wolę aby Zolce wyszły później niż wcześniej.
Sałatki działają na moja wyobraźnię. Trzeba będzie zrobić na weekend.
Zola zasnela o 11.30, a ja zaryzykowalam i nalozylam farbe na wlosy. Zaraz pora splukiwac. Mam zamiar dzisiaj oddać torebki do second handu bo mi tylko w domu się plataja. Może coś zarobie. Mam tez chuste elastyczną ByKay do sprzedania. 4,6m, szara w zieloną gwiazdką. I ktoś mi 7,5€ chce dać. Śmiech na sali.

edit: 14.55 Jesteśmy na spacerze. Zimno na tyle ze jesienny płaszcz mam, a Zolka zimową czapkę, rękawiczki. Obudziła się o 13.20, zjadla, chwilę polezala na macie i wyszliśmy na spacer, teraz zasnela w wózku. Moja słodka :*

Ostatnia edycja:
reklama
A gdzie wszyscy są?
Poważnie macie taką pogodę jak u Lilli i Makoty?
Tylko u mnie taki biegun ciepła? Ja od wczoraj tylko w bluzie chodzę:D
Dzisiaj większość dnia na dworze spędzona, trzeba łapać ostatnią dobrą pogodę

U nas bez mocnego wiatru, ale zimno. Dziecko czerwony nos, ale na rękach uśmiechnięta :D Teraz odpoczywa na macie. Moje dziecko jest albo na rekach, albo na macie albo w wózku. Żadne leżaczki jej nie zadowalają.

U mnie dzis okropnie zimno:/ zmarzlam na spacerze, "uchy" mi zamarzly:D i jeszcze jest wiatr:/ a zapomnialam i czapki i rekawiczek!

Awantur ciag dalszy:/ co wstapilo w moja ukochana, slodka coreczke tego nie wiem. Malo tego zrobila sie przylepa taka, ze jak ide do lazienki na chwile to juz jest placz:/ ehhh

Lilla, u Laury lezaczek przejdzie pod warunkiem, ze jest skierowany na akwarium. Tylko w taki sposob lezy w nim.

A ostatnio tak sie wystraszyla glonojada, ktory dossal sie do przedniej szyby ze az sie bidulka poplakala.

Ostatnia edycja:
Ja na chwilę póki Adaś śpi. Noc i dzień masakra W nocy wstawałam 9-10razy. Cycki bolą mnie tak, że dotknąć się nie mogę, a karmić trzeba... Mój syn dziś jest nieodkładalny i "matka zabawiaj mnie i do mnie gadaj i cycka daj daj daj":sorry:Tym samym padam na ryj i czasu na wszystko brak. Nie przeczytam Was chyba dziś. Jutro przyjeżdża kuzyn zajrzeć mi pod maskę do samochodu, więc muszę jeszcze chatę ogarnąć..

Ja od wczoraj u mamy i do pt sama bez męża:( boję się co będzie w nocy, bo on go zawsze odkładado łożeczka, no i tak spać sama jakoś się czuję bardzo nieswojo...

Wczoraj pobudki co 2h, ale za to spał do 8:20, ale cycki t też mnie bolą i jakby białe są na czubku, mam nadzieję, że to mleko a nie jakiś grzybek...

Ja lubię sałatki z rukolą i owocami (gruszki albo truskawki), orzechami włoskimi, parmezanem i sosem z miodu, oliwy i octu,

reklama
widzę, że wszystkie dzieciaczki staja się bardziej absorbujące, albo absorbujące w inny sposób. chyba nie ma wątku o rozszerzaniu diety, a by sie przydał. ja już kupiłam 4 słoiczki, za 2 tygodnie w wekend będziemy próbować po parę łyżeczek. ciekawa jestem jak to wyjdzie.

Do góry