reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja już na zapałkach od 5 ale nie za sprawą którejś z dziewczynek tylko budzik mężowi zadzwonił...

Mnie też angina rozkłada ale walczę domowymi sposobami. Jak polegnę to jadę do lekarza.

Aha.. Jeszcze mi coś w szyję wlazło.. Starość nie radość :p

nie dałam rady uspic młodej, mimo ze światło zgasilam zeby ciemno było. Trochę ukradlam nocy, ale dla mnie spiocha to mało. Jeszcze mnie mąż wkurzyl bo zamontowal wczoraj znowu karuzele na łóżeczko, a Zolka wiercac się uderzyla w nią głową i ryk. Ale jak mówię że potrzebujemy większego łóżeczka to mi gada że jeszcze nie bo ona jeszcze nie siada to nie wypadnie. od dwoch tygodni mu powtarzam ze trzeba.
JESTEM ZMĘCZONA. Dzisiaj ja będę narzekać, albo poczekam az mi przejdzie humor i odezwę się wieczorem.

No tak ostatnio pobudki w okolicach 9, to dziś wstał o 6:45:sorry2: Spaaać...
Mamo Bobasa Ty melisę możesz pić (dobrze działa na laktację), nie wiem w jakim stopniu przenika do mleka, ale krzywdy Wam nie zrobi;-)
Sokoja teraz przez skok znowu się rozregulował, a już był fajny rytm.:confused:

dzien dobry! Tusiaczku wspolczuje problemow z mieszkaniem!
u nas dzis pierwsza pobudka okolo 5.30 i pospala laskawie do jakiejs 7.15 a teraz pomrzykuje zniecierpliwiona.
dziewczyng, moja Oliwia przekreca sie mocno na bok lezac ba plecach mam wrazenie ze juz bardzo niewiele brakuje jej by obrocic sie na brzuch, czy powinnam jej jakos pomoc? bo mam wrazenie ze ona nie wie co ma dalej zrobic :-D
melisa dobrze dziala na laktacje? w ciazy pilam jej sporo a teraz tez by sie przydala bo maz mnie wpienia :/ :-) Milego dnia!

Dzień dobry

Aru ma katar szit :/// inhalacje w ruch. Oby Zuza nie złapała :(

Dziś w planach jakiś spacer bo słonecznie jest. I standardowo może prasowanie
Usypac pryzme na kompost
Pranie zrobić bo z kosza się wywala.
I nie wiem co jeszcze. .

Miłego

Pola witaj, mam jednak nadzieję, że nasze dzieci zaczną spać po nocach i będziemy mogły nocną zmianę zawiesić na zawsze:p
Eh marzenia:cool:

Kasiuchna ja wychodzę z założenia, żeby nie pomagać. Jak załapie o co chodzi sama się przewróci:thumbup:

Tobie też miłego dnia Elifit:)

Katka zdrówka życzę, ja już całkiem dobrze się czuję, obyło się bez lekarza:D

Powiem Wam, że wczoraj dostałam takiej wścieklizny na tą babę od mieszkania, że aż mi się wspominać nie chce. Najpierw człowiekowi obiecają a potem cisną kity. Ach szkoda gadać. Znajdę sobie lepsze:thumbup:

U nas dziś brak planów zupełny. Malutek wstał o 5.30, a teraz zapadł w drzemkę. Zaczynam się już przyzwyczajać do takiego stanu rzeczy. Skończę kawę, zjem sniadanko i pójdziemy w teren. Zakupy trzeba zrobić i może wpadnę do znajomego biura nieruchomości zobaczymy co tam ciekawego. Słoneczko za oknem ślicznie świeci, więc to musi być dobry dzień, czego i Wam życzę:)

Witam

O ciąży napisze w grupie jak znajdę chwile...

Sokoja u nas troszkę juz rytm dnia jest,rano wstała o 8 i do teraz leży i się bawi,pewnie zaraz w kime pójdzie bo wytrzymuje tak 2/ 2.5 h.ile pospi to zależy od dnia.potem juz drzemki dłuższej nie ma no chyba ze na spaceerku.kampanie jest miedzy 19 a20 .

Katka oby cie nie rozłożylo

Lilla poprawy humoru życzę

Jagodka równowaga musi być;)

Pola juz wiesz co to ten garnuszek?

Elifit ja mam podobne plany zresztą jak co dzien:-D

U nas tez pięknie słoneczko swieci,:)

Umylam przed chwilka meble w kuchni ,zaraz odkurze i chyba na spacerem wyjdziemy.

Miłego dnia:)

A wiem ,w telefonie zainstalowalam apke i co dalej,nic mi się nie zmieniło,chyba musi któraś na kawke do mnie wpaść i mi wytłumaczyć:)

reklama
Hej :)
widzę, że zmęczonych, zniecierpliwionych itp jest więcej :sorry2: czyżby jesień dała się we znaki:confused: No bo na dzieci głupio tak zwalać ;-)

Dziś Natalia obudziła się ze śmiechem o 1 w nocy, a matka z 40-stopniową gorączką :sorry2: Córcia pośmiała się, pogadała, mamusia leki na gorączkę wzięła i poszłyśmy spać. O 5.45 córcia obudziła się znowu, ale mama tym razem tatusia do córeczki wysłała (on i tak wstaje o 6, więc dużej różnicy nie było).

Kurde pocę się, smarkam i generalnie nie do życia jestem :dry: Jeszcze mi zamówienie z apteki idzie ponad tydzień, a wszystkie przeciwgrypowe leki już mi się skończyły :dry:

Ech pomarudziłam, sorki :-)

I pięknego, słonecznego dnia Wam życzę:-)

Do góry