reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Hej, chyba mnie tu dziś nie było hmm..
Dziś pospaliśmy do 8:30:tak: Adaś dalej trenuje obroty, wierci się jak opętany w każdej pozycji. Byłam dziś u bratowej wybrać zdjęcia do wywołania ze ślubu, wróciliśmy z Adasiem po 16. OD tamtej pory ciągle coś. Zalatana ostatnio jestem i Adam bardzo absorbujący się zrobił, mało czasu na forum mam, ale staram się podczytywać.
Elifit dziękuję, cieszę się, że ubranka ok. A propos, ostatnio ruszyło i pozbyłam się mnóstwa ubranek. Jeszcze mam chętną na wszystko w dwóch rozmiarach, jak to pójdzie to będę mega szczęśliwa

Aaaa wbiłam sobie drzazge oczywiście bez rękawiczek w ogródku mam za swoje.. i nie chce małpa wyjść :/

Jagódka to fajnie. Kasa na nowe ubrania będzie.
Ja mam mnóstwo pięknych ubrań po Aru ale trzymam nawet jeśli nie dla siebie to dla szwagierki i sióstr.

Dobranoc kobietki

Aaaaaaaa!! Zwariuje z ta moja wredota mala:)
No nie spi, no i co jej zrobisz jak nie spi, zdrzemnela sie jak zawsze a teraz smichy chichy do wszystkiego:)

Jagodka, witaj:) zauwazylam, ze cos ostatnio rzadko piszesz:(

Dziewczyny, co sadzicie o takich herbatkach uspokajajacych dla niemowlakow? Z melisa, czy z czyms tam, z hippa chyba. Widzialam w polskim sklepie u nas, moze jak bym jej podawala wieczorem to by sie wyciszyla troche:/ to nie o to chodzi, ze ona nie spi, nie przeszkadza mi to tylko wiem, ze zaraz bedzie mega placz po tym smiechu:/ i znow bedzie plakala po nocy, a sila jej przeciez nie zmusze do spania.

Dobranoc mowie, bo mam nadzieje ze pojdziemy spac;)

Dziewczyny idę spać. Mam taką wku*wę rozsianą, że aż mnie nosi. Dzisiaj się nie da bez cenzury, jutro jak się ogarnę to Wam opowiem jaka parodia. No kurde tylko nie lubię jak ktoś marnuje mój czas.
Dobranoc

Hej, znów cały dzień czytałam i mało co pamiętam:/

Tusia szkoda z tym mieszkaniem.
Mamo B ta herbatka może coś zadziała, chociaż ja podałam Juli ostatnio jabłko z melisą i moim zdaniem efekt odwrotny od zamierzanego.
Lilla fajnie, że chodzicie na basen, je się jakoś zebrać nie mogę.
Dla chorowitek dużo zdrówka

A propo maty super jest, też nad nią pomyśle.

W ciągu dnia mało czasu na wszystko, Jula lubi jak się z nią bawi i sama mało wytrzymuje. Poza tym zła jestem bo przegrałam aukcje o funta :angry: z ubrankami dla niuni. Jutro idziemy na ważenie zobaczymy ile mój grubcio waży. Dzisiaj jadłyśmy marchewkę z ziemniakiem :) Wcinała aż jej się uszy trzęsły.
Odnośnie telewizora to moja niestety tez patrzy.

Miłej nocki :)

Tusiaczku przykro, że takie masz odczucia:baffled:
Mamo-Bobasa, melisa ok, ALE! Jeśli to granulowane *****, to nie radzę, bo tam kilogram cukru w środku. No i jeśli Ty kp to raczej nie podawaj nic.

reklama
A no tak! Zapomnialam, ze ja w ogole karmie tylko piersia:// a jak ja bym pila melise? Cos to da?

Sprobuje jej jutro poczytac, bo dzis chyba sie zbiera juz do spania. A to obojetne kiedy bede jej czytala? Np po kapieli przy piersi?

Do góry