reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

A u mnie taka awanture zrobila, ze zapakowalam do wozka i spaceruje w tych ciemosciach:/ fajnie mieszkac blisko lasu ale wieczorem wcale nie jest tak przyjemnie:/ a Laura usnela doslownie 30 sek po tym jak wyszlysmy, gdzie w domu walczyla od dwoch godzin

reklama
Mamo Bobasa świeże,górskie, powietrze. Zmeczyla się płaczem i usnela. Zola tez dzisiaj plakala u mojej kolezanki a tylko za prog wyszłam to cisza :/
Teraz znowu karmie, a ona wcale spać nie chce.

A das ma przedkapielowa drzemke... Nie umiem go przestawic...

Tez dostalam paczuszke z bobovity. Maja chyba wrazenie, ze mam ogrom wolnego czasu na obserwacje i zapiski :p w dodatku pisza po 5 razy to samo, ale marchewka i kaszka sa :p

Sokoja, Katka - zdrowka dla dzieciakow. My chyba pojdziemy do kontroli

Mamo bobasa - das tez czesto gesto w lozeczku spi 5 min, a potem na dworze zasypia i spi jeszcze w domu w wozku

Lilla, a gdzie Ty masz w Stockholmie gory?? :D chyba ze masz na mysli pelno skal..
Wrocilam, mala spi. Niech lepiej nie przesadza z tym spaniem, bo znow bedzie walczyc do 1ej:/ jak ja przestawic z tym spaniem to juz mi pomyslow brakuje. A teraz jeszcze doszedl wielki placz przed kazdym snem:/ dzis w nocy facet mi z boku pukal:/// a co ja mu poradze, niech przyjdzie i ja uspokoi jak taki madry!!

Odnosnie chust, nosidelek itd. Wraca maz, patrzy w laptop i mowi, a ty dalej szukasz tych chust, nie mozesz sobie kupic nosidelka? Ja mowie, ze nie bo chusta jest lepsza itd ble ble ble.. A on, ze dzis do niego kolega dzwonil, byl wczoraj kupic nosidelko uzywane BB dla swojej 2- tygodniowej corki, bo mame bardzo kregoslup boli od noszenia malej! Omg!! Bylam w szoku:// ehhh.

Padnieta jestem, tak mi Laura dala w kosc:/ no tu jej sie oczy zamykaja, a tu za nic w swiecie nie chce usnac, pisk, placz i co tam jeszcze sobie wymysli:/

Uff udało mi się poprasować ale i tak jeszcze starta została

Byłam też dziś w ogródku posprzątać po lecie. Jutro kompostownik założe.

Lecę bo znowu kupa a już raz dziś byłam obes.rana.

Sokoja Katka zdrówka! !!

Napisalam posta jak czekalam na Ole na basenie i go nie ma:baffled:

Zdrowia dla dzieciaków sokoja ,katka,na szczęście Ola wyleczona domowymi sposobami,obeszło się bez lekarza:)

Tusiaczek powodzenia&&&&&&

Ufff jak czytam o problemach ze spaniem to nie mogę narzekać na Hanie,co prawda popoludniami jest maruda ale zasypia sama w lozeczku,juz SPI:)

Ola bawi się w wannie ,chętnie bym do niej wskoczyła ale dostalam @ i mnie zalewa,ale nie narzekam bo lekarz mnie ciąża postraszyl:wściekła/y:

Szkoda tych naszych chorowitków :-(

Agulam jakby mnie lekarz ciążą postraszył to bym zawału dostała!

Tusia czekam na relacje z wizyty w mieszkaniu;-)

Elifit u mnie sterta prasowania nigdy się nie kończy... Ona jest wiecznie spora...

Mama B to ciekawie dziś masz.. Oby w końcu zasnęła i przespała dziś całą noc!

reklama
Tusia czekamy ma szczegóły :)
Ja też kupiłam nosidełko BB ale boję się wyciągnąć. Naczytalam się o tych wisiadlach, że źle i w ogóle, ale jedyny argument jaki slyszalam to ze w kroku się wrzyna.

Do góry