reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
witam wieczorowa pora
padam z nog pol dnia latalam z m po sklepach zakupy zywieniowo ciuchowe troche sie obkupilam (pare spodni,bluzka ,sweterek i ponczo)na wigilie wyjezdzamy do ciotki m i trzeba cos na grzbiet wlozyc zeby nie mowili ,ze matka polka to zaniedbana chodzi:-)
super ,ze wszystkie wizyty udane i dzieciatka zdrowe
witam nowa mamusie
a i jeszcze jedno kupilam Basi kubelak klockow drewnianych i jest zachwycona,jest to jedna z najstarszych zabawek dzieciecych i jedna z najlepszych

Witajcie dziewczyny, widzę że już jesteście zgraną paczką. Czy ja również mogę do Was się przyłączyć? Pierwszy raz jestem na babyboom więc jeszcze nie wiem co i jak, ale mam nadzieję że się rozkręcę. Wcześniej pisałam na brzuszek.net. Mam córeczkę ze stycznia 2012 a teraz znów jestem w ciąży :-) Termin z kalkulatora 31.07 aaale mój lekarz po badaniu USG stwierdził, że dzidzia będzie wcześniej - więc nie mam jeszcze ustalonej daty porodu.

Troszkę nieśmiało witam Was wszystkie.
Jestem absolutnym świeżaczkiem zarówno w kwestii ciąży jak i wypowiadania się na forum:)
Mój Bąbelek ma 7 tygodni, dziś pierwszy raz widziałam go na USG.
Postanowiłam dołączyć do tego grona, bo kto jak nie Wy zrozumiecie przygotowującą się do roli mamy kobietę? :D
Ściskam Was mocno!

reklama
Gosia widzę, że jesteś z moich rejonów. To fajnie!
Mam pytanko... jak dodać suwaczki... ja zupełnie nie wiem co tu gdzie się daje :eek:

tu instrukcja: https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-w-profilu-testy-14254/

Witam nowe przyszłe mamy!

ja znalazłam częściowy sposób na mdłości. zauważyłam że weekendy mam je o wiele słabsze.. stwierdziłam, że chyba dlatego, że dłużej śpię. w poniedziałek wstałąm o 6rano i umieralam od 11.. wczoraj i dzis wstałam dopiero o 8..po 10godz spania i niedorbze robi mi się dopiero popołudniu... 17-18... to pozwala mi pracować. dobrze, że do pracy mogę przychodzić później.

straszne te mdłości.. 2trymestr zaczyna mi się 1stycznia... mam nadzieję, że mdłości miną przed świętami..albo że w ogóle.

idę spać :)

Do góry