reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

hej :)

Mamo Bobasa fajnie, że Laurze już przeszło (cokolwiek to było) :tak:

Tusiaczku synek mojej siostry też ma azs i stąd wiem, że tego fenistilu długo nie można używać :no: Wypytam jeszcze co i jak i dam tu znać.

Graża moja Natalia też walczyła z katarem - inhalowaliśmy 1 ml soli + 1 ml mucosolvanu. 3-4 razy dziennie

reklama
Agulam - naprawiają - podobno jakieś kabelki od czegoś tam poszły, albo zostały przecięte :eek::eek::eek: żeby nie było to mega drogie windy, które mają raptem 2,5-3 lata :cool:
Mój mąż dziś do mnie dzwoni i mówi, żebym poszła na jakieś większe zakupy, bo jutro sklepy pozamykane, a ja mu na to kto te zakupy na 9 piętro wciągnie :-D całe szczęście wczoraj kupiłam trochę warzyw i owoców, a dziś byłam po chleb, mięso i wędliny - ale bym dziś klęła targając 3 kg ziemniaków po schodach :rofl2:

Dzień dobry

Floriana ja tak spałam 1, 5 roku na kp.

Tusiaczek zdrówka! Rób ciepłe okłady na zatoki.

Moja parówka jeszcze się nie przekreca za to sięga po zabawki.

Kawo bosz 9 piętro. Dobrze że ja parter uff

U nas nocka nieciekawa. Poranek nie lepszy. Czekam na lepsze czasy czytaj koniec skoku. Pogoda do d. Na Szczęście nie pada.

Lilla trzymam kciuki za randkę :)

Tusiaczek u mnie ro samo ze sklepami. Ludzie wariują dosłownie. Zazdroszczę Lidla. U mnie nie ma :(

Haust wiem o tym, póki co dostaliśmy doraźnie na tydzień. W środę idziemy do kontroli.
Ale jak możesz to się dowiedz co g jak i co jeśli nie to. Każda informacja na wagę złota;)

Elifit Lidla chętnie oddam, nie lubię robić tam zakupów, a jak jest jakaś fajna promocja to nie chce mi się pchać z rana a jak idę to już nic nie ma. Chociaż z racji sąsiedztwa powinnam to ja tworzyć komitety kolejkowe;)

Katko współczuję, jak już ma antybiotyk to teraz już będzie tylko lepiej:thumbup:

Tusia a słyszałaś o Latopicu? Może któraś stosowała? Mam w pn wizytę i chcę pogadać o tym z pediatrą, ale chciałabym poznać jakieś opinie.

Katka - zdrówka

wróciłam z zakupów, znaczy ja po buty pojechałam :p stwierdziłam, że jak będzie dużo samochodów na parkingu, to nawet zatrzymywać się nie będę, ale było spoko. pojechałam po coś w stylu oficerek na traperku, a kupiłam klasyczne na słupku... ciekawe jak mi się będzie na spacery chodzić w takich butach, najwyżej będę kląć, bo na drugie już mnie nie stać. oczywiście poprzeceniane też były, ale rozmiary 40+, wrrrr
mąż mi dziś nową komórkę ma kupić, bo moja obecna postanawia się sama restartować przynajmniej ze 3razy dziennie i przeważnie podczas rozmowy. najbardziej wkurzające, jak dzwonię na infolinię jakąś, wysłucham muzyczek, zacznę tłumaczyć, o co mi chodzi i...komórka się wyłącza...
brzydka pogoda, nic się nie chce

reklama
Do góry