reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja tak na szybko, bo juz sama nie wiem co ze soba zrobic i komu sie wyzalic:( jestesmy z Laura w szpitalu:( dostala takiego placzu, ze zadnemu dziecku takiego nie zycze:( plakala, ze nie dalo rady jej uspokoic, to byl jeden wielki pisk..
Dostala czopki przeciwbolowe i cxekamy... Nie wiem ku**a na co!!! splakalam sie z nia jak bobr:( teraz bawi sie z tata, jest niby lepiej ale dalej ma takie napady przerazliwego placzu. :(

Mamo b gib juz pytała szczepienia nie miała teraz Laura?oby to nic poważnego&&&&& gib jak mam to zrobić,bo ja antytalencie do tych spraw(ale mi wstyd)

Agulam w temacie w ktoryl jestes u gory jest gwiazdka i zaznaczasz ja i to temat subskrybowany. Ja k jestes w lipcu to po lewej powinnas miec 3 paski. Tam wchodzisz i wybierasz rozne opcje. Nie powiem dokladniej bo ja wsio na czuja robilam wieki temu. Pewnie rano dziewczyny powiedza wiecej.

Mamo b.. a moze to ucho? Zazwyczaj nagle bole to gad uszny... na sam brzuch daliby rozkurczowe cosik....
Tulam tak czy siak.

Ostatnia edycja:
Mamo bobasa mam nadzieję ze to nic poważnego... Może faktycznie ucho, dzieci płaczą wtedy mocno, bo raz boli, dwa boli jak sie dotkną, a dotykają się, bo boli, trzy każdy dźwięk denerwuje...

Doti gratuluję zebola!

Co do przekrecania się na boki dzieci- moja Ola leniwiec, jak była taka mała i ja się denerwowalam, ze się nie okreca, pokazała, ze do cyca potrafi, a do zabawek.jej się nie chciało po prostu. Zuzia do cyca też kombinuje się przekrecic, a na macie niekoniecznie. Grunt to dobry motywator :)

Mamo bobasa jestesmy z wami! Informuj nas na bieżąco jak sie sprawy maja.

Mój syn tez sie nie obraca jeszcze sam ale postanowiłam nie siać paniki tak jak z tym leżeniem na brzuszku. Grunt to dać dziecku rozwijać sie w takim tempie na jakie jest gotowe. Wychodze z takiego samego założenia co Małgorzatkar. Sa dzieci, ktore pozniej (w stosunku do innych dzieci) załapują pewne umiejętności, a potem szybciutko nadrabiają.

reklama
Nocna zmiano mowie dobranoc. :) Poprasowalam i ide spac. Rano musze wstac wczesnie i pojechac z malym do szpitala pobrac krew. Tutaj do 6 r.z. badania labolatoryjne tylko w szpitalu i tylko na skierowanie. A ze maz musi jechac ze mna to trzeba pojechac na 8. ...ciekawostka jest czas oczekiwania na wynik - ok 2 tygodni.

Do góry