mama_bobasa
Moderatorka
Biustonosz... Ja jak Lilla, tylko do kapieli zdejmuje:/ laktatorem odciagam tylko i wylacznie z samego rana, w dzien choc bym nie wiem jak sie meczyla uda moze sie sciagnac z 20ml, z prawej oczywiscie nic..
Rano odciagam setke z lewej, mroze i jeszcze z tejpiersi Laura sie najada.
Dzien u nas masakryczny, mialam jechac do szpitala bo mnie napieprza jajnik, albo wyrostek juz sama nie wiem co
wzielam tabletke, teraz leze w wannie, troche ucichlo:/ ale z bolu nie moglam sie podniesc z lozka, a juz dac krok to byla masakra
mala dzis jak na zlosc ma zly dzien
Co tam dalej.. Nie pamietam:/
Przyszlo nam dzis pismo ze spoldzielni, ze beda klasc plytki w kuchni i zmieniac szafki.. No jak by ku**a nie mieli kiedy:// niby fajnie, zawsze to onaczej w pomieszczeniu, ale nie teraz.. Z ich zapalem przyjda przed samymi swietami:/
Aaa wiecie, Laura tylko dwa razy sie sama przewrocila sama na brzuch,a teraz nic
pelzac, pelzala.. Nawet lekarzowi na badaniu uciekala
a teraz tez nic:/
Rano odciagam setke z lewej, mroze i jeszcze z tejpiersi Laura sie najada.
Dzien u nas masakryczny, mialam jechac do szpitala bo mnie napieprza jajnik, albo wyrostek juz sama nie wiem co
Co tam dalej.. Nie pamietam:/
Przyszlo nam dzis pismo ze spoldzielni, ze beda klasc plytki w kuchni i zmieniac szafki.. No jak by ku**a nie mieli kiedy:// niby fajnie, zawsze to onaczej w pomieszczeniu, ale nie teraz.. Z ich zapalem przyjda przed samymi swietami:/
Aaa wiecie, Laura tylko dwa razy sie sama przewrocila sama na brzuch,a teraz nic