reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Malgorzatka - ciekawe jak dlugo mikolaj poskutkuje...

U mnie problem, bo u mamy w nocy bylo zimno, a Adas mial pajaca i 2 kocyki... Dopiero nad ranem zabralam go swojego lozka. Ponadto, moja siostrzenica tez spi u mojej mamy i ma kaszel :(

reklama
A ja myślałam że mi cycek odpadnie. Obudziłam się z bólem i cycem jak melon :-) Oliwia pojadła i jest ok.

Mnie tydzień przed spodziewanym okresem (cykle regularne co do dnia) wyszedł test pozytywny. I co z tego :-( i tak urodziłam po terminie i to jeszcze przez wywoływanie. Zdecydowanie "nie lubię" :-D

Tak myślę, że nam w większości termin wyznaczali z OM, a są babki które maja krwawienia na początku ciąży (2-3) i kiedyś (przed epoka USG) wszystkie one rodzily wczesniakow?

Sa tez babki takie jak ja, ktore miały owu w 33dc. Dlatego tez żadnemu lekarzowi w tej ciąży nie podalam daty OM bo by sie okazało ze przenosilam ciaze Prawie o miesiac.

Dzień dobry
Kuzwa ale zimno 1 st u mnie :O kwiatki jeszcze kwitną co ciekawe a ja nie byłam od kilku miesięcy w ogródku wstyd :O

Makota dziś twój dzień! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)

My tez juz wstalismy. Bartek od 3 tygodni zasypia o 22 i wstaje o 8 albo 9 rano wiec jakies 10-11 godzin snu. W dzien ma drzemki po 30-45 min. A i tak jestem wyspana i zawsze od 7 czekam az wstanie. Kochany maluszek;-)
Makota zycze Ci zeby wszystko poszlo po Twojej mysli i w ogole szczescia.

Catsun, Limonko wszystkiego najlepszego! bukiet-glorioza-02.jpg

U mnie noc masakra. Adam całą noc chciał mieć mnie blisko, więc spaliśmy razem. Przez to kompletnie się nie wyspałam.
Klaudia w końcu (po dwóch dawkach neomycyny) ma biały, a nie zielony katar.

Załączniki

• bukiet-glorioza-02.jpg
    bukiet-glorioza-02.jpg
    70,8 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Dzień dobry,
Cat i Limonko Wszystkiego najlepszego!
Makota Powodzenia na legalnej drodze życia :) Niby nic, a jednak zmienia się trochę.
Dziecko koło 10 się obudziło, więc zmienilam pieluchę i położyłam na matę pod okiem ojca, a sama poszłam 1st z psem, 2nd pod prysznic. Teraz karmię a potem gonie męża do sprzątania. Sama pójdę na rynek zrobić jakieś zakupy na obiad.

Do góry