reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Tusiaczek - Adas gratuluje starszemu koledze ;) tez mi brakuje tego narzekania, rozkminiania czy isc do gina czy nie i pytan: czy wam tez ciaza brzuchy? :D
Szmaragd - to Halszka tez czerwcowa dziecinka :)
Michalina - daj spokoj z tym ubieraniem! Mam to samo. Ja juz dzis mialam na sobie rajstopy i czapke i wcale nie bylo ki goraco

Jak dlugie sa wasze spacery w taka pogode?

Mam hita. Ksiadz, ktory zapodzial nasze slubne papiery wyjechal i niby zapomnial o slubie. Jestem zdania, ze nawial, bo bal sie, ze nie ogarnie slubu... Na szczescie jest zastepstwo... Jezeli jutro zgina ograczki albo koperty to chyba wysadze ten kosiol i posluchacie o mnie w faktach...

reklama
A jak tak w temacie kolejnych ciąż: rok temu o tej porze to już chyba pierwsze z nas miały testy z dwoma kreskami za sobą, co nie? ;-)

Jagódka to Ci pierdół nawciskała ta pediatra, masakra. Obstawaj przy swoim! A poza tym im dziecko więcej waży przy szczepieniu tym lepiej przyswaja te wszystkie utrwalacze typu rtęć, bo ma się to gdzie rozłożyć. Tak mówi mój pediatra.

Kciuk w użyciu jak najbardziej, ale staram się nie pozwalać na to. Już wolę jak obgryza całą pięść.

Michalina ja dzisiaj tylko starszaka zawiozłam do przedszkola i powiedziałam, że nie wychodzę więcej. Nosz tam było chyba milion stopni na minusie - masakra.

Sokoja moja też leci i całuje. Pyta gdzie siostrzyczka. Miłe to takie :-)

GiB ciężkie czasy nastały. Trzeba mieć oczy dookoła głowy a to i tak nie wystarczy. Dużo cierpliwości i konsekwencji - mówię to ja - ta której cierpliwości brak a już o konsekwencji mowy nie ma :-D :-D

Mama B - to ja kibicuję ;-) i namawiam - bo czemu tylko my mamy mieć przewalone :-D żartuję. Często mam dość mojej młodzieży ale nie oddałabym za żadne skarby :-) jest mnóstwo fajnych chwil.

Małgorzatkar witaj w klubie poirytowanych mamusiek........

reklama
Do góry