reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Hej,

dzisiaj udało mi się wyskoczyć na zajęcia z angielskiego. Mój mały przespał całe 8h 40 min, ja musiałam odciągnąć pokarm o 23;30 ale nie narzekam:)

Catsun i Limonka wszystkiego naj dla Was.

Makota na nowej drodze życia dużo miłości i szczęścia dla Ciebie i męża. Napisz jak się czujesz jako żona:D

Ciekawe czy my dotrzemy kiedyś do etapu przespanych nocy :sorry: teraz moje dziecko wpadło w cykl 5h spania, 3h spania i 2h spania - nie ma zmiłuj się, o której nie pójdzie spać to zawsze taki cykl. A wieczorem od 17 dzisiaj wrzask i dziecko zasnąć nie może :dry: a jak już zaśnie to na rękach i "weź mnie nie odkładaj". Nie wiem co z tymi popołudniami zrobić.

Makota - witaj w klubie żon :-D

Solenizantkom STO LAT!

Piękny dzień dzisiaj był, słoneczny.

Hej, jak czytam o waszych dzieciach to zdaje sobie sprawę ze Zolka tez rano może leżeć na macie sama, zasypiać i znowu leżeć, a popoludniami woli towarzystwo.
Dzisiaj poszliśmy całą rodziną na spacer wieczorem, wróciliśmy po 19 mi młoda po karmieniu zasnela. Przed chwilą się obudziła więc będziemy kąpać.
Oglądamy film "Stuletni mężczyzna wyskoczył przez okno i zniknął" fajny :D

Dobry wieczór. Lilla, tylko nie opowiadaj filmu bo ja wlasnie bede ksiazke czytac.
Makotko, ciekawa jestem jak sie cudownie bawicie :) no i czy Adaś sie spisał na medal podczas chrzcin.
Catsun, limonko samych cudowności dla was :-***

Pola nawet nie wiedziałam że to na podstawie książki. Miłej lektury.
Jutro moj dzień. Juz zażyczyłam sobie omleta na śniadanie. Mąż już szuka sprzętu :)
Zolka dzisiaj nie miala zamiaru zasnąć. Przytulilam ja w kocu do siebie i glaskalam główkę i brewki to w koncu zasnela. Przedtem nosilam ja i nic nie działało.
Dobranoc :D

Lilla fajnie ci, że Zola tak sama poleży u Julci też sa takie przebłyski z rana, że i w leżaczku poleży i na macie ale ogólnie towarzyska z niej dziewuszka. Czasem przez to, że śpi tylko po 40 min marudna jest. Dzisiaj ją przydusiłam do poduszki na drugie 40 minut i inne dziecko wstało, radosne gadatliwe, szkoda, że już później mi się to nie udało. Dobra laski lecę do łóżka :) Jescze raz dziekuję za życzenia :)

Hej, dzisiaj w nocy jest przestawianie czasu z 3 na 2. Ciekawe czy piszę przed czy już po tej zmianie? Jeśli przed to czy jak napiszę posta za. godzinę to będą dwa z ta samą godziną? Np. LillaMy 2:42, Katka 2:51, LillaMy 2:15? Śmiesznie byłoby :D

zapomnialam wam się pochwalić/zapytać czy wasze też tak robią:
W naszyn pokoju dziecko kładziemy na macie która leży na ok 7cm gąbce. Dzisiaj rano dziecko tak raczkowalo (ruch w tył) , że zeszło kolanami w tej gąbki :) Ja w tym czasie jadlam śniadanie, mąż oglądał jakiś serial i tak tylko zerkalismy na nią co jakiś czas. Zdolna bestia. Czekam tylko, aż zacznie siedzieć :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry