reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Makota Pepti ma laktozę. Zupełnie bez laktozy to Nutramigen.
Szymek jest na Pepti

Ależ namieszałyście:-p Nutramigen to nie jest mleko, to po pierwsze. Po drugie nutramigen nie zawiera BIAŁEK nie laktozy (laktoza to cukier, białka to białka).Bebilon: Preparat dietetyczno-leczniczy stosowany w przewlekłej biegunce, alergii pokarmowej, w tym alergii na białka mleka krowiego. U noworodków z niską urodzeniową masą ciała, u których występują zaburzenia trawienia i wchłaniania. Bebilon to mleko o obniżonej zawartości białka. Nutrmigen nie ma go wcale. Dziękuję za uwagę idę dalej tonąć w glutach, nawet Was nie doczytam do końca
Aaaaa Makota, co za durny lekarz. A ona taka rumiana na przełomie jesieni?:confused2:

reklama
Hobbit - ja nowe pikarmy wprowadze ok 6 mc. Narazie piers i mysle nad mm.

Elifit - na mazury. Mam nadzieje, ze M to dzis zalatwi.

Kupilam marimer w sprayu jest o niebo wygodniejszy od tych cudow, ktore mam

Co do karmienia to ja też 6mcy na piersi chcę, a potem zobaczę co mi tu zaproponuja. Na razie mam taki schemat:

Załączniki

• 1413977423605.jpg
    1413977423605.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 42
Poszlam z mala do sklepu i taki deszcz nas zlapal:/ a mialo nie padac, do tego zrobila taka awanture ze pol osiedla ja slyszalo:) strasznie sie boi tej folii przeciwdeszczowej na wozek:/

Katka, dziekuje za pochwale:)

Kornela, ostatnio to calkiem mozliwe ze mamy jednego meza:)

Jemu sie w ostatnie dni cos poprzewracalo. Fakt, jest przemeczony, bo w ten weekend caly pracowal. Ale chyba do cholery moge isc wziac prysznic czy polezec w wannie, no!

Dzis u mnie faszerowana cukinia z miesem mielonym i kasza gryczana... Jeszcze nie wiem czy dobre bo bedzie to moj pierwszy raz :D

Ja karmie tylko piersia, teraz mam wizyte w przychodni w piatek i w ksiazeczce mam napisane ze bedziemy rozmawiac o jedzeniu. Ciekawe co wymysli, znajac szwedow od razu kuraka podaja:/

Ostatnia edycja:
Makota a czego dotychczas uzywalas do higieny nosa? Ja używałam nacl w ampułkach ale kilka dni temu kupiłam sterimar i tez jestem bardzo zadowolona.

Lilla dzieki, tez mi sie wydaje ze jakby parzylo to by plul albo plakal a nigdy tak nie bylo. Jednak jak juz wiem jaka ma byc ra temp to bede robic letniejsze bo moje bylo sporo cieplejsze. Wysawalo mi sie ze ok a jednak kurcze za gorace robilam.
Elifit wlasnie ja do buzi kilka kropel z odleglosci wlewalam i wydawalo sie ok a na przegubie dzisiaj porownalam i jednak troche za cieple.

reklama
Do góry