reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Ja właśnie mam wrażenie że mało gadam z córką. Ale ja nigdy nie byłam z tych gadatliwych.
Dobranoc mówię ja i króliczek

Załączniki

• 1413403180298.jpg
    1413403180298.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 55
  • 1413403191221.jpg
    1413403191221.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Tez mamy podobne zabawy do was :) moj jeszcze lubi sluchac piosenek albo patrzec przez okno i obserwowac liscie ;) ogolnie duzo "zwiedzamy" i rozmawiamy.

Jagodka jak pony?odzyskane?

Ja nie bede nic mowic o spaniu...dzis bylo kiepsko.ale to zalezy chyba od dnia.a dzisiejsza.moze byla zalezna od szczepionki.no ale oststnio jak zasypial ok 23 to spal do 6-7.

Dziewczyny czy dzis bylyscie na tych bobookazjach na fb?wyslalam chec dolaczenia do grupy wczoraj i czekam i czekam i NIC :(

Dobranoc Lilla i Zola :)

Kopacz może akurat admina nie było? Czekaj cierpliwie
Pony w toku.. Klaudia oddala Amelce różdżkę i powiedziała, że chce, żeby oddała koniki. Okazało się, że Amelia zostawiła je w innej sali w jakimś pudle z zabawkami. Powiedziałam Dusi, żeby poprosiła jutro panią, żeby otworzyła tą salę i niech idą obie szukać tych kucyków ( nie wiem czy plan wypali, bo mało pań dużo dzieci ostatnio - pochorowały się kobitki)
Dobranoc Dziewczyny!

Makota, najlepszą zabawką dla mojego syna jest starsza siostra. Jak tylko jest w zasięgu wzroku młody ma banana na twarzy, a jak mu śpiewa albo cos opowiada to już pełnia szczęścia. Siedzą sobie tak i trzymają się za ręce.
Czasem się uszczypną lub podrapią, ale to drobnostka;-)
Poza tym jak u innych.

Czy Wasze dzieci ładują już wszystko do buzi?
Wydawało mi się,że to później będzie,ale już ruszył pełną parą. Rękawy są mokre, bluzki podciąga i ładuje do buzi, zabawki, pieluchy , kocyki też.

I jeszcze się nie obraca na plecy, ale za to coraz chętnie ćwiczy na brzuszku. Chyba mu się spodobało

Tak starszy brat to najlepsza zabawka nawet gdy smoczka zabiera albo palca w oko wsadzic. Moj starszak twierdzi, ze klusek posluguje sie jezykiem gugonskim a on jest ekspertem od tego jezyka i tylko on go zna. Tym samym musi mi wszystko tlumaczyc. Padlam.

U nas podobne zabawy jak u Jagodki, plus jeszcze mala uwielbia patrzec na rybki w akwarium.. A jak juz dopatrzy glonojada to pieje z radosci i rzuca sie po calym lezaczku:D no i godzinami moze wpatrywac sie w psa. Ostatnio zaczelam jej tez pokazywac obrazki z ksiazeczek dla dzieci, opowiadam co tam widze a ona patrzy i slucha z zaciekawieniem.

Kopacz ja jeszcze czekam na przyjecie mnie do grupy, a tez wczoraj wyslalam.

Lilla, Zolka na tych fotach wyglada przeslodko.

Mika, u nas to samo. Rekawy oslinione po same pachy, laduje wszystko do buzi co ma w zasiegu reki, a jak nic takiego nie ma to sama piastke pcha.
Ostatnio mnie zadziwila, bo probowala dwie piastki wlozyc do buzi. No hola, hola:D bez przesady! :D

Zdjecie profilowe zmieniacie w appce? Czy normalnie na kompie? Ja probowalam juz dawno w appce i nic tego:/ a nie pamietam kiedy Was czytalam z laptopem:/

Ostatnia edycja:
Miałam plan by położyć się dziś wcześniej i doopa :p teraz dopiero ległam a jutro będę narzekać :-)

Mama B. - Specjalnie komputer włączyłam by zmienić profilowe i suwaczki. Z komórki nie wiem jak to zrobić choć głównie z niej korzystam.

Gosia - noo mają chłopaki swój wspólny język ;-) a ty się matka dokształcić musisz :-D

Mika - moja też piąstkę lub paluchy do buzi ładuje. Przedmiotów nie próbuje bo to jeszcze nie ten etap u nas. Ale w najbliższym czasie to się pewnie zmieni i będzie smakować wszystko co znajdzie się w zasięgu ręki i buzi ;-)
Z tym okresem nie ma reguły. Współczuję :-( choć chyba lepiej że jest :p
Ciekawe kiedy u mnie się pojawi. Nie tęsknię za nim!

Jagódka - ciekawa jestem jaki będzie finał z tymi kucykami. Pewne jest że one wrócą do prawowitej właścicielki, tylko jak i kiedy ;-)

Lilla - a wyglądasz mi na wygadaną, aż nie wierzę że mogłabyś być małomówna :-)
Króliczek fajny :-)

Chciałam każdej coś napisać aaale oczy musiałabym trzymać na zapałkach. A więc dobranoc mówię!!!

Tak starszy brat to najlepsza zabawka nawet gdy smoczka zabiera albo palca w oko wsadzic. Moj starszak twierdzi, ze klusek posluguje sie jezykiem gugonskim a on jest ekspertem od tego jezyka i tylko on go zna. Tym samym musi mi wszystko tlumaczyc. Padlam.

GiB dzieci masz genialne!

Mamo Bobasa w aplikacji zmieniłam profilowe. Jak na dałam radę ty też to ogarniesz.

Katka bo ja małomówna jestem, ale jak coś powiem to już powiem :) Nie umiem potoku słów z siebie wystrzelić i gadać na okrętkę o niczym.

reklama
Gosia, gugonski powiadasz? Ciesz sie zatem, ze masz eksperta! :tak:

Ja mam od wczoraj przerypane...

Ok 18 ryk, ale tak jest codziennie. Ledwo go trzymam w tym amoku - taka ma sile... Zasnal w koszuli i spodniach po imprezie. Mysle sobie - niewygodnie... Zdjelam koszule na spiocha, ubralam kaftanik i luzne polspiochy - spi.

18:30 cyc - spi.

19:30 wrzask. Chce go kapac, przed kapiela daje cyca - spi.

20 - zmieniam pieluche na lepsza, bo juz pewnie spi na noc.

Od 21 do teraz mialam chyba ze 100 karmien... Pokasluje i ma katar - nie wiem czy isc do lekarza :/

Do góry