reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Witam
Pewnie nikt mnie nie pamięta, ale nie mam czasu na udzielanie się :/
Jagódka może kolki Wam się kończą? Z całego serca Ci tego życzę! Czekam na ten dzień jak na wygraną w totka;)

Mój starszak chory, więc mam masakrę w domu:(

Co do śmierci Ani to zasnąć wczoraj nie mogłam...

Gdzieś wyczytałam w internecie piękne zdanie,, mamy nie powinny umierać " ....
My wstaliśmy o 7 karmienie było o 5 ..ale mały właśnie pojadł i poszedł spać a ja się szykuje bo jadę zawieź Wiki do szkoły...i forumowe fatum mnie dopadło tak mnie bolał brzuch w nocy na @ że prawie w ogóle nie spałam :wściekła/y:

Też nie mogłam zasnąć wczoraj, dopiero po północy zgasłam. Jeszcze mnie chcica dopadła i nie mogłam się potem wyciszyć;-)
Venus fajnie, że wpadłaś;-) Zdarzyły się już dwa dni bez kolki w ostatnim czasie.. może kiedyś się to jednak skończy.. Tobie też tego życzę
Dziś ubranka dla maluszków w lidlu

Malo tu pisze bo po tej sytuacji z tesciami sama z Hubim jestem prawie caly dzien:( I ciezej mi.. Czasami na zamknietym cos skrobne..

Makota- Moj pierwszy okres nie byl bardzo bolesny ale lalo sie ze mnie strasznie az myslalam czy nie isc do szpitala bo balam sie ze mam jakis krwotok.. A jaka mate kupilas;)?

Jagodka- To juz 2 raz bez kolki! 3 miesiac sie grubo zbliza! Juz niedlugo bedzie duzo lepiej:)

Venus- Gadasz glupoty ze nikt Cie nie pamiet:D :*

Kornela- Ja tez rocznik 89;)

Co do Ani sie nie wypowiem... Bo to zbyt ciezkie.. Juz na zamknietym pisalam ze jak sobie wyobraze ze zostawiam mojego Hubiego i juz nigdy go nie przytule.. Nie zobacze jak rosnie, mowi mama to plakac mi sie chce.

Wkur*** mnie ze na tel nie ma opcji lubie czy dziekuje... Grrr:/ A ja tylko na tel mam szanse tu byc

Ostatnia edycja:
Jagodka- W takich momentach czujemy sie super mamami:) I jestesmy dumne z naszych dzieci:))
Zauwazylam ze teraz wszystkie bobasy u nas zaczynaja duzo gadac:) ! U mnie wczoraj Hubi podniosl sie na kolanach i raczkach i przepelzal.. Bylam w szoku...... Musze z nim pogadac ze to jeszcze za wczesnie:p
U mnie Hubi duzo piszczy.. I ostatnio ulubionym "slowem" jest gee i mowi to tak ze slina mu wibruje w przelyku xD

reklama
Hej wam.

Ja jestem rocznik 88 :)

Piszecie o tych @ a ja juz druga mam od porodu.i sa straszne.tzn nie bola.bo mnie nigdy nie bolaly.ale tak ze mnie leci ze cala dobe chodze w nocnych podpaskach...

Moj maly w pt skoncxyl 3 miesiace :) hura jest taki duzy ;)

Jakie maty polecacie?bo ja mam ale taka ciemna kolorystycznie..nie wiem czy nie za ciemna...

I mam problem.moj maly nie chce lezec juz w gondolce :/

Do góry